Închide meniul

Jelena Ostapenko, gest incredibil în timpul meciului cu Simona Halep! A început să râdă în hohote în pauza dintre game-uri

Alexandru Ivan Publicat: 18 februarie 2022, 18:27

Reclamă
Jelena Ostapenko, gest incredibil în timpul meciului cu Simona Halep! A început să râdă în hohote în pauza dintre game-uri

Jelena Ostapenko, moment incredibil în meciul cu Simona Halep

Profimedia

După ce Halep a închis primul set în 27 de minute, scor 6-2, actul al doilea a fost decis în tie-break, unde Ostapenko s-a impus cu un neverosimil 7-0. În decisiv, jucătoarea din Letonia s-a impus tot la zero.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jelena Ostapenko, gest incredibil în timpul partidei cu Simona Halep

La scorul de 5-0 în setul al treilea, în pauza dintre game-uri, Jelena Ostapenko a fost surprinsă cum se amuza copios pe marginea terenului. După ce a râs în hohote, jucătoarea din Estonia i-a aruncat o privire ironică Simonei.

După momentul controversat, game-ul care a urmat și l-a adjudecat aceeași Ostapenko. Sportiva de 24 de ani va evolua în ultimul act cu rusoaica Veronika Kudermetova, locul 31 WTA, care a beneficiat în semifinale de retragerea jucătoarei cehe Marketa Vondrousova, locul 38 WTA.

Ostapenko și Simona Halep s-au contrat și înaintea meciului. Letona a declarat că Halep nu a putut să-i facă față în cele două întâlniri directe, făcând referire la celebra finală câștigată în fața româncei la Roland Garros, în 2017.

Reclamă

Jelena Ostapenko, după meciul cu Simona Halep

„Vocea mea e puțin căzută, dar sunt foarte fericită. Am luptat împotriva unei jucătoare foarte bune, știam că va fi un meci foarte greu. A trebuit să fiu la cel mai înalt nivel. Vă mulțumesc peste susținere!

Am jucat împotriva unei campioanei de Grand Slam în fiecare rundă, nu este ușor. N-a fost cea mai bună tragere la sorți pentru mine, fiecare meci a fost o bătălie. Cred că am avut o mentalitate bună în acest meci, chiar dacă nu m-am simțit foarte bine. Dar am luptat și am câștigat meciul”, a spus Jelena Ostapenko, la finalul partidei cu Simona Halep.

Calificarea în semifinale este recompensată cu un premiu de 37.500 de dolari şi cu 185 de puncte WTA.

Reclamă 4 / 0/3

Jelena Ostapenko are patru titluri WTA în palmares, la simplu, inclusiv un trofeu de Grand Slam: Roland Garros (2017).

Pentru că nu şi-a apărat trofeul cucerit în 2020 la acest turneu, Halep va coborî în clasamentul WTA până pe locul 26.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și