Închide meniul

Jessica Pegula, prima semifinalistă de la Turneul Campioanelor! Maria Sakkari, aproape de surpriză la Cancun

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 1 noiembrie 2023, 11:52

Jessica Pegula, prima semifinalistă de la Turneul Campioanelor! Maria Sakkari, aproape de surpriză la Cancun

Jessica Pegula, prima semifinalistă de la Turneul Campioanelor

Jessica Pegula, în meciul cu Aryna Sabalenka de la Turneul Campioanelor 2023 / Profimedia

Jessica Pegula este prima semifinalistă de la Turneul Campioanelor! Jucătoarea din Statele Unite a obţinut calificarea în careul de aşi al turneului de la Cancun, după ce a obţinut şi a doua victorie din faza grupelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Numărul 5 WTA s-a impus fără emoţii în duelul cu liderul clasamentului WTA, Aryna Sabalenka. Pegula a câştigat partida cu 6-4, 6-3, după o oră şi 29 de minute de joc.

Jessica Pegula, prima semifinalistă de la Turneul Campioanelor

Jessica Pegula este prima jucătoare care obţine calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor de la Cancun. Americanca de pe locul 5 WTA a învins-o pe Aryna Sabalenka, prima jucătoare a lumii, scor 6-4, 6-3, după o oră şi 29 de minute de joc.

Pegula are deja două victorii, după ce a învins-o şi pe Elena Rybakina în primul meci de la Cancun. În ultima confruntare din faza grupelor, ea o va întâlni pe Maria Sakkari, jucătoarea de pe ultimul loc al grupei. Pentru Pegula, aceasta este prima prezenţă în semifinalele Turneului Campioanelor.

Reclamă

În celălalt meci, Elena Rybakina a învins-o pe Maria Sakkari. Reprezentanta Kazahstanului părea că va avea o misiune extrem de uşoară după primul set, câştigat cu 6-0 după 22 de minute. Sakkari venea după o înfrângere usturătoare în primul meci, cu Aryna Sabalenka, în care a câştigat un singur game. La finalul primul set, grecoaica a strigat către antrenorul său: „E gata! Sunt terminată!”.

Cu toate acestea, Sakkari şi-a revenit şi a reuşit să ridice nivelul. Aceasta a câştigat setul al doilea la tiebreak, 7-6(4), dar a cedat în decisiv cu 6-7(2). În ciuda înfrângerii, prestaţia grecoaicei ar trebui să îi dea încredere, după ce în ultima perioadă s-a confruntat cu mai multe probleme.

La noapte, meciurile de la Turneul Campioanelor continuă cu două dueluri foarte interesante. Iga Swiatek o va întâlni pe Coco Gauff, în timp ce Ons Jabeur o va întâlni pe Marketa Vondrousova.

Reclamă 4 / 0/3

Aryna Sabalenka acuză WTA de organizarea precară a Turneului Campionilor

Aryna Sabalenka acuză WTA de organizarea precară a Turneului Campionilor, competiţia de final de sezon din circuitul profesionist feminin, care are loc în Mexic, informează DPA.

Oraşul Cancun a fost anunţat în urmă cu două luni drept gazdă a acestui turneu care reuneşte cele mai bune opt jucătoare ale sezonului, iar primele meciuri s-au disputat duminică seara.

„Sunt bucuroasă că am putut să rămân concentrată în această seară, să depăşesc condiţiile şi să joc bine. Trebuie să spun însă că sunt foarte dezamăgită de WTA şi de experienţa de până acum la WTA Finals.

Ca jucătoare, mă simt cu adevărat nerespectată de WTA. Cred că majoritatea dintre noi suntem. Nu este nivelul de organizare pe care îl aşteptam pentru acest turneu”, a subliniat jucătoarea belarusă, care subliniat că nu se simte ”în siguranţă” pe terenul de la Cancun, unde s-a putut antrena pentru prima oară abia sâmbătă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și