Închide meniul

Kristina Mladenovic a dezvăluit coşmarul prin care a trecut la New York. "Parcă eram criminali, zici că eram prizonieri"

Antena Sport Publicat: 3 septembrie 2020, 11:08

Kristina Mladenovic a dezvăluit coşmarul prin care a trecut la New York. "Parcă eram criminali, zici că eram prizonieri"

Profimediaimages

Dezvăluirile făcute de Kristina Mladenovic

  • Kristina Mladenovic a condus cu 6-1, 5-1, dar a fost învinsă la US Open
  • Mladenovic a ratat 4 mingi de meci

"Nu am fost niciodată într-o astfel de stare, nu ştiu cum să o explic, eram complet epuizată. Este un coşmar ceea ce trăim acolo. Nu am decât o singură dorinţă, să-mi regăsesc libertatea. Trebuie să luptăm pentru libertatea noastră. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aş vrea să spun multe despre ceea ce se întâmplă aici. Este absolut abominabil cum ne tratează, dar nu vreau ca asta să fie o scuză pentru înfrângerea mea. Nu este vina USTA (n.r. – federaţia americană) că nu mi-am convertit cele patru puncte de meci. (n.r. – dacă a fost afectată de situaţia în care se afla) În al treilea set, clar. Nu am de gând să caut o scuză pentru al doilea, când eram la un punct de a face copia perfectă. După aceea, aşa e sportul, după mingile de meci ea este eliberată şi eu mă crispez. Al treilea set, nu aş putea descrie cum m-am simţit. 

Kristina Mladenovic: "Am impresia că suntem prizonieri, că suntem criminali"

A fost într-adevăr o suferinţă. Ar trebui să facem o listă cu ceea cu situaţiile prin care trecem. Nu e nici măcar acceptabil ceea ce ne fac să trăim. Al treilea set a fost o prăbuşire totală. Cum să vă spun… Şi pentru a face un pas la dreapta trebuie să cerem voie, pentru că nu avem libertate de mişcare, identitate, nimic. Am impresia că suntem prizonieri, că suntem criminali. 

Reclamă

Pentru cea mai mică mişcare, trebuie să ceri voie, în timp ce eşti testat în fiecare zi, că am avut treizeci de teste negative! Este abominabil. Condiţiile sunt atroce şi dacă aş fi ştiut că faptul de a juca patruzeci de minute cărţi cu un tenismen care a fost testat poztiv, dar în cele din urmă negativ, duce la aceste consecinţe, nu aş fi pus niciodată piciorul în acest turneu. Nu ştiu ce să spun, trăim un coşmar. Suntem neputincioşi şi suferim doar, nu avem dreptul să nu facem ceva, suntem prizonieri", a spus Mladenovic, citată de l`equipe.fr. 

Kristina Mladenovic a pierdut, miercuri, meciul cu rusoaica Varvara Gracheva, locul 102 WTA, din turul al doilea al US Open, după ce a condus cu 6-1, 5-1.

Reclamă

Mladenovic a irosit patru şanse de a încheia meciul, la scorul de 5-2, în setul secund, fiind apoi eliminată, cu 1-6, 7-6 (2), 6-0, după două ore şi 13 minute de joc.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Arantxa Sanchez Vicario, fosta mare jucătoare de tenis, a fost condamnată la închisoare cu suspendare pentru fraudă
Tenis • 17 ian., 18:08
Arantxa Sanchez Vicario, fosta mare jucătoare de tenis, a fost condamnată la închisoare cu suspendare pentru fraudă
Mara Gae este la înălțime și de Crăciun
Extra • 25 dec., 22:05
Mara Gae este la înălțime și de Crăciun! Care este cel mai frumos cadou pe care l-a primit de la Moș Crăciun
Reacţia spaniolilor, după ce Simona Halep a aflat când va fi audiată la TAS
WTA • 15 sept., 16:20
Câţi bani trebuie să returneze Simona Halep după ce a fost suspendată 4 ani pentru dopaj. Suma este considerabilă!
Sorana Cîrstea, conferinţă de presă rapidă după eliminarea de la US Open!
Tenis • 6 sept., 13:28
Sorana Cîrstea, conferinţă de presă rapidă după eliminarea de la US Open! A răspuns la două întrebări
Sfatul primit de Sorana Cîrstea de la antrenorul Thomas Johansson în timpul meciului cu Muchova
Tenis • 6 sept., 8:23
Sfatul primit de Sorana Cîrstea de la antrenorul Thomas Johansson în timpul meciului cu Muchova: „N-ar trebui să o umilească”