Închide meniul

Marius Şumudică, mesaj clar după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj: „Dacă le-a luat ea, să-și asume şi să fie suspendată”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 octombrie 2022, 18:01

Marius Şumudică, mesaj clar după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj: „Dacă le-a luat ea, să-și asume şi să fie suspendată

Marius Șumudică i-a avertizat pe cei de la CFR Cluj

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Hepta

Marius Şumudică a transmis un mesaj clar, după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj. Antrenorul de la Al-Raed nu s-a declarat surprins de scandalul în care este implicată românca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a fost suspdenată provizoriu din tenis, fiind depistată pozitiv cu Roxadustat, o substanţă interzisă în rândul sportivilor. Fostul lider mondial riscă patru ani de suspendare, ceea ce ar putea însemna sfârşitul carierei.

Marius Şumudică, mesaj clar după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj

Marius Şumudică a comentat situaţia Simonei Halep, la două zile după ce s-a aflat că fostul lider mondial a fost depistat pozitiv la testele anti-doping. Antrenorul de la Al-Raed o sfătuieşte pe româncă să-şi asume consecinţele, dacă nu va reuşi să dovedească faptul că substanţa a ajuns fără voia ei în organismul său.

„Da… ce să zic? Nu m-a surprins nimic. Nu știu ce s-a întâmplat, nu vreau să vorbesc, pentru că nu sunt în măsură, dar sunt niște medicamente despre care am înțeles că nu se iau decât în situații foarte dificile.

Nu cred că se punea problema la Simona să ia astfel de medicamente. Ori cineva a sfătuit-o greșit, ori dacă le-a luat ea, să-și asume și să fie suspendată”, a declarat Marius Şumudică, la finalul meciului dintre Rapid şi Storhamar, din Liga Campionilor la handbal feminin.

Reclamă

Prima reacţie a lui Darren Cahill, după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj

Prima reacţie a lui Darren Cahill, după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj. Fostul antrenor al Simonei Halep bagă mâna în foc pentru corectitudinea româncei.

„Chiar dacă nu mai lucrez cu Simona Halep, vreau să vorbesc răspicat despre persoana pe care o cunosc și despre sportivul cu care am lucrat timp de 6 ani. În primul rând, și cel mai important, NU există nicio șansă ca Simona să ia o substanță interzisă în mod intenționat. Niciuna. Zero.

Este un sportiv care se stresa legat de orice îi era prescris de către un medic (ceea ce se întâmpla rar) sau despre orice supliment pe care-l lua sau pe care lua în calcul să-l consume. Simona spunea mereu «Te rog, verifică asta de două sau de trei ori pentru a fi siguri că este legal, sigur și că permis.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă nu ești sigur, nu îl iau». Ambii credem în programul de testare al Agenției Internaționale de Integritate și mereu discutam despre numărul de dăți în care a fost testată, atât în turnee, cât și în afara lor.

A făcut-o fără să se plângă, fiind sigură că și alți atleți erau testați la fel de des. Era important pentru ea să concureze împotriva unor sportivi era important pentru ea. Este important pentru toată lumea. Integritatea Simonei este impecabilă.

Respectă oamenii, iubește jocul și mereu a fost umilă și o campioană abordabilă. Am privit cu mândrie la persoana care a devenit, care s-a maturizat și văzând compasiunea pe care a arătat-o.

Nu vorbesc despre lucrurile pe care le vede lumea tenisului, vorbesc despre bunătatea și atenția ei pe care puțini au fost norocoși să le simtă. Sunt geniul de acțiuni făcute din dragoste, nu din publicitate”, a scris Darren Cahill pe Instagram.

Recomandări
  • Marius Şumudică, mesaj pentru Simona Halep
  • Ce a declarat antrenorul de la Al-Raed

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
Vezi toate știrile
Citește și