Închide meniul

Mesajul postat de Sorana Cîrstea, după ce a fost eliminată de la Roma: „Nu a fost niciodată turneul meu!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 mai 2023, 19:04

Mesajul postat de Sorana Cîrstea, după ce a fost eliminată de la Roma: „Nu a fost niciodată turneul meu!

Mesajul postat de Sorana Cîrstea, după ce a fost eliminată de la Roma

Sorana Cîrstea, în timpul turneului de la Miami / Profimedia Images

Sorana Cîrstea a postat un mesaj pe contul oficial de Instagram, la o zi după ce a fost eliminată de la Roma. Românca a recunoscut că turneul din capitala Italiei nu a fost niciodată favoritul ei, neavând performanţe notabile de-a lungul anilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea a părăsit turneul de la Roma încă din turul secund. Românca a fost eliminată de Jelena Ostapenko, ocupanta locului 20 WTA. Letona a învins-o pe „Sori”

Mesajul postat de Sorana Cîrstea, după ce a fost eliminată de la Roma

Sorana Cîrstea a postat un scurt mesaj pe Instagram, la puţin timp după eliminarea suferită la Roma. Românca a notat faptul că nu s-a simţit niciodată bine la Roma, însă pe de altă parte, s-a declarat bucuroasă de faptul că se poate bucura de frumuseţea capitalei Italiei.

„Să fiu sinceră, Roma n-a fost niciodată turneul meu… Pe de altă parte, n-o să mă satur niciodată să zâmbesc ca o mică turistă fericită că se află într-un oraș atât de frumos”, a notat Sorana Cîrstea, pe contul oficial de Instagram.

În timpul meciului cu Jelena Ostapenko, din turul doi de la Roma, Sorana Cîrstea a avut şi o izbucnire nervoasă, şi a purtat un dialog aprins cu arbitrul de scaun. Românca s-a arătat extrem de nemulţumită de suprafaţa de joc, pe care a numit-o „absolut de rahat”!

Reclamă

Pentru Sorana Cîrstea, următorul turneu este cel de Grand Slam de la Roland Garros, care se va disputa în perioada 22 mai – 11 iunie.

Sorana Cîrstea – Jelena Ostapenko 3-6, 6-3, 2-6. „Sori” a fost eliminată în turul al doilea al turneului de la Roma

Sorana Cîrstea – Jelena Ostapenko 3-6, 6-3, 2-6. Jucătoarea din România a fost eliminată în turul al doilea al turneului de 1000 de puncte WTA de la Roma. Sorana Cîrstea a pierdut primul set, dar a revenit formidabil în al doilea şi a trimis meciul în set decisiv. Sorana Cîrstea nu a mai putut ţine ritmul în setul decisiv şi a părăsit turneul de la Roma în turul al doilea.

Ostapenko s-a impus cu scorul de 6-3, 3-6, 2-6, în două ore şi 14 minute. În setul decisiv, la 5-1 pentru Ostapenko, Sorana Cîrstea a salvat şase mingi de meci şi făcut break, atunci scorul devenind 5-2. Însă la game-ul următor, Ostapenko nu a mai ratat mingea de meci şi s-a impus în faţa româncei.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru participarea în turul doi, Sorana Cîrstea a obţinut 12.652 de euro şi 35 de puncte. Pe tabloul principal la Roma s-au mai aflat Irina Begu, Ana Bogdan şi Gabriela Ruse, toate eliminate în turul doi.

Sorana Cîrstea a izbucnit în timpul meciului cu Jelena Ostapenko

Sorana Cîrstea a izbucnit în timpul meciului cu Jelena Ostapenko. Sorana a avut un dialog încins cu arbitrul de scaun, căruia i-a reproşat că suprafaţa de joc este proastă.

Sorana Cîrstea a pierdut partida din turul al doilea al turneului de Roma în faţa letonei Jelena Ostapenko, scor 3-6, 6-3, 2-6. Jucătoarea din România a oferit cel mai tensionat moment al meciului, când a avut un dialog aprins cu arbitrul de scaun.

”Terenul este absolut de rahat! Știi, nu? Este foarte prost, pe toată suprafața. Nu înțeleg de ce ne-au pus să jucăm aici, nu se poate. Aș vrea să discut cu supervizorul la următoarea pauză”, i-a spus Sorana Cîrstea arbitrului de scaun, conform digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și