Închide meniul
Foto

Sorana Cîrstea a izbucnit în timpul meciului cu Jelena Ostapenko: „Nu se poate! Aş vrea să discut cu supervizorul!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 mai 2023, 22:01

Sorana Cîrstea a izbucnit în timpul meciului cu Jelena Ostapenko

Sorana Cîrstea a izbucnit în timpul meciului cu Jelena Ostapenko

Profimedia

  • Sorana Cîrstea a izbucnit în timpul meciului cu Jelena Ostapenko
  • Sorana a avut un dialog încins cu arbitrul de scaun

Sorana Cîrstea a izbucnit în timpul meciului cu Jelena Ostapenko. Sorana a avut un dialog încins cu arbitrul de scaun, căruia i-a reproşat că suprafaţa de joc este proastă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea a pierdut partida din turul al doilea al turneului de Roma în faţa letonei Jelena Ostapenko, scor 3-6, 6-3, 2-6. Jucătoarea din România a oferit cel mai tensionat moment al meciului, când a avut un dialog aprins cu arbitrul de scaun.

Sorana Cîrstea a izbucnit în timpul meciului cu Jelena Ostapenko

Terenul este absolut de rahat! Știi, nu? Este foarte prost, pe toată suprafața. Nu înțeleg de ce ne-au pus să jucăm aici, nu se poate. Aș vrea să discut cu supervizorul la următoarea pauză”, i-a spus Sorana Cîrstea arbitrului de scaun, conform digisport.ro.

Reclamă

Sorana Cîrstea – Jelena Ostapenko 3-6, 6-3, 2-6. „Sori” a fost eliminată în turul al doilea al turneului de la Roma

Sorana Cîrstea – Jelena Ostapenko 3-6, 6-3, 2-6. Jucătoarea din România a fost eliminată în turul al doilea al turneului de 1000 de puncte WTA de la Roma. Sorana Cîrstea a pierdut primul set, dar a revenit formidabil în al doilea şi a trimis meciul în set decisiv. Sorana Cîrstea nu a mai putut ţine ritmul în setul decisiv şi a părăsit turneul de la Roma în turul al doilea.

Ostapenko s-a impus cu scorul de 6-3, 3-6, 2-6, în două ore şi 14 minute. În setul decisiv, la 5-1 pentru Ostapenko, Sorana Cîrstea a salvat şase mingi de meci şi făcut break, atunci scorul devenind 5-2. Însă la game-ul următor, Ostapenko nu a mai ratat mingea de meci şi s-a impus în faţa româncei.

Reclamă

Pentru participarea în turul doi, Sorana Cîrstea a obţinut 12.652 de euro şi 35 de puncte. Pe tabloul principal la Roma s-au mai aflat Irina Begu, Ana Bogdan şi Gabriela Ruse, toate eliminate în turul doi.

Sorana Cîrstea, mesaj plin de emoţie după ce a câştigat turneul de la Reus

Sorana Cîrstea a transmis un mesaj plin de emoţie după ce a câştigat turneul de la Reus. Românca în vârstă de 33 de ani a triumfat în finala turneului WTA 125 din Spania. A învins-o după 2 ore şi 15 minute pe americanca Elizabeth Mandlik, numărul 147 mondial, scor 6-1, 4-6, 7-6 (1).

Dacă visezi suficient de sus şi îţi dedici toată viaţa pentru a obţine asta, într-o zi poate vei putea să îţi îndeplineşti acele vise şi să îţi întâlneşti idolii„, a fost mesajul postat pe Instagram de Sorana Cîrstea pe Insta Story.

Reclamă 4 / 0/3

Cîrstea trece prin unul dintre cele mai bune momente ale carierei. În acest an a ajuns până în sferturile de finală la Indian Wells şi până în semifinale la Miami Open.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:57 EXCLUSIV„Gata, s-a decis soarta lui Dinamo, retrogradează” Andrei Nicolescu a reacţionat după ce s-a spus că „roş-albii” merg în Liga 2! 17:56 Mihai Rotaru, „bombă” pe piața transferurilor! A pus ochii pe un jucător de națională, plecat pe o sumă mare în străinătate 17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Sorana Cîrstea - Danielle Collins LIVE SCORE
Tenis • 26 mart., 0:40
Sorana Cîrstea – Danielle Collins 3-6, 2-6. „Sori” a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami
Tenis • 25 mart., 8:43
Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami. Dezvăluirea româncei: „A intervenit de două ori!”
Sorana Cîrstea, după calificarea în optimile de la Miami
Tenis • 24 mart., 21:37
Sorana Cîrstea, după calificarea în optimile de la Miami. La ce s-a gândit când a fost condusă cu 3-0 în primul set