Închide meniul

Mihaela Buzărnescu asigură că Simona Halep a fost suspendată pe nedrept: „Este nevinovată!”. Ce a spus despre Serena Williams

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 septembrie 2023, 13:21

Reclamă
Mihaela Buzărnescu asigură că Simona Halep a fost suspendată pe nedrept: „Este nevinovată!. Ce a spus despre Serena Williams

Mihaela Buzărnescu asigură că Simona Halep suspendată pe nedrept

Mihaela Buzărnescu, în timpul unui interviu / AS.ro

Mihaela Buzărnescu asigură că Simona Halep a fost suspendată pe nedrept. Românca în vârstă de 35 de ani, care se chinuie să revină pe teren după o accidentare teribilă, şi-a manifestat public susţinerea pentru fosta campioană de la Wimbledon şi Roland Garros.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a primit suspendarea maximă, de patru ani, după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat. S-ar fi găsit nereguli şi în paşaportul biologic al fostului lider WTA.

Mihaela Buzărnescu asigură că Simona Halep a fost suspendată pe nedrept

Buzărnescu speră ca Halep să îşi dovedească nevinovăţia la TAS şi, în cel mai rău caz, să îi fie redusă suspendarea la jumătate. „Simo” împlineşte 32 de ani pe 27 septembrie.

I-am trimis un mesaj şi i-am spus că îi sunt alături, orice ar fi. Sper din suflet că apelul pe care l-a făcut acum să o ajute. Dacă nu i se va anula (n.r. suspendarea), măcar să i se reducă foarte mult. Sincer, eu mă rog să se reducă la jumătate şi să intre în competiţie din septembrie – august anul viitor. Este nedrept şi nu merită acest lucru.

Eu eram mereu atentă, pentru că orice se poate întâmpla. Nu ştiu, să-ţi pună cineva ceva în mâncare sau în băutură… în perioada în care eram activă, declaram mereu unde eram şi puteau veni oricând să mă testeze. Eu nu am avut niciodată problema asta, eu în general eram împotriva medicamentelor„, a declarat Mihaela Buzărnescu.

Reclamă

„Miki” a comentat şi reacţia Serenei Williams, care a surprins pe toată lumea la scurt timp după ce Simona a primit patru ani de suspendare. „8 este un număr mai bun”, a scris Serena, făcând referire la titlurile pe care le-ar fi putut avea la Wimbledon, dacă Simona Halep nu s-ar fi impus în finala din 2019.

E între ei acolo, nu vreau să mă pronunţ. Probabil că unii se bucură. Eu nu ştiu cum aş putea să mă bucur pentru cineva, vreodată, care este într-o situaţie de asta. Există o competiţie foarte mare. Eu cred că în continuare că Simona este nevinovată şi sigur se va face dreptate!„, a mai spus Buzărnescu.

Sorana Cîrstea, „palmă” pentru Serena Williams

Cîrstea a dezvăluit că starul din Statele Unite a avut mereu probleme în a gestiona înfrângerile.

Reclamă 4 / 0/3

Serena ca și jucătoare a fost extraordinar de bună, dar ca persoană mereu a avut această aroganță. Nu a acceptat când cineva a putut să o bată sau când cineva i-a luat un titlu„, a declarat Sorana Cîrstea pentru sport.ro.

Sorana a venit şi cu un verdict în scandalul uriaş în care este implicată Halep. Sfert-finalista de la US Open 2023 este convinsă că „Simo” nu a avut nicio tentativă de a se judeca. Cîrstea a luat şi măsuri, pentru a nu ajunge în situaţia constănţencei.

O cunosc pe Simona. Nu cred că vreodată s-a dopat conștient. Această suspendare este pentru un om nevinovat. Mi-a fost frică să mai iau orice, mi-a fost frică să mai iau și o aspirină. Sunt puțin poate paranoică, dar nu este de joacă. Este coșmarul oricărui sportiv„, a mai spus Sorana.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și