Închide meniul

Mirel Rădoi, reacţie fermă după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj: „Lucrurile sunt simple! Trebuie să spună”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 octombrie 2022, 17:13

Mirel Rădoi, reacţie fermă după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj: „Lucrurile sunt simple! Trebuie să spună

Mirel Rădoi, reacţie fermă după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj

Mirel Rădoi şi Simona Halep / Colaj Hepta

Mirel Rădoi a oferit o declaraţie fermă, după ce Simona Halep a fost suspendată provizoriu din tenis pentru dopaj. Antrenorul de la Universitatea Craiova a mărturisit că românca ar trebui să-şi asume, dacă a luat în mod intenţionat subsţanţa interzisă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a fost suspendată provizoriu din tenis, după ce a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă, numită Roxadustat. Fostul lider mondial risă o suspendare de până la patru ani.

Mirel Rădoi, declaraţie fermă după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj

Mirel Rădoi a comentat situaţia în care se regăseşte Simona Halep, şi a mărturisit că românca este singura care poate clarifica lucrurile.

Totodată, tehnicianul de la Universitatea Craiova a mărturisit că nu este străin de testele anti-doping, la echipa naţională fiind supus în mod constant la asemenea controale, pe vremea când se afla în activitate.

„Pentru mine, lucrurile sunt simple, e vorba de adevăr. Dacă a făcut ceva, trebuie să spună. Dacă nu, să caute în jurul ei vinovații. Cine a încercat altceva, să plătească! Pentru mine, lucrurile sunt simple!

Reclamă

Noi am avut situația asta când veneam la echipa națională. Până și gelul de păr, pasta de dinți, cum veneam cu ele și le schimbam… trebuiau să treacă pe la doctorul echipei naționale.

Orice schimbai trebuia să arăți, să le pună pe o listă și să verifice dacă nu cumva conțin anumite lucruri.

Cred că Simona Halep făcea asta și toată medicația era asigurată de doctor, că e în regulă”, a declarat Mirel Rădoi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Mirel Rădoi, avertisment pentru rivalele la titlu

Mirel Rădoi a lansat un avertisment pentru rivalele la titlu. Antrenorul Universității Craiova este de părere că nu există favorită la titlu în acest moment.

Farul Constanța, Rapid, CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova sunt echipele ”înscrise” în lupta la titlu.

„Ne așteaptă o partidă dificilă, chiar dacă adversarul trece prin momente dificile la nivel de rezultate și au ceva probleme la nivel de lot. Sunt o echipă foarte bună acasă, cu jucători care pot să facă diferența.

Au o organizare defensivă și ofensivă foarte bună, un antrenor pe care îl apreciez foarte mult și îmi pare rău că n-am apucat să lucrez cu el în cariera de jucător. Vă spun în premieră, am furat niște aspecte tactice, vizavi de sistemele pe care le joacă. Va fi un meci diferit față de celelalte, pentru că va fi un echilibru. Avem nevoie de constanță.

Am avut probleme doar cu distanța între compartimente, nu pe tranziția în sine. Nu puteam să spun asta public, dar era o distanță mare între compartimente.

Cred că, pentru Sepsi, și un rezultat de egalitate va fi un rezultat pozitiv, având în vedere că au absențe importante, Păun, Aganovic. Din punctul meu de vedere, e cea mai echilibrată ediție de campionat. Nu cred că își permite cineva să spună că va fi campioană, nici chiar CFR”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă.

Reclamă
Recomandări
  • Mirel Rădoi, declaraţie fermă despre Simona Halep
  • Ce spune antrenorul Universităţii Craiova, după ce românca a fost suspendată pentru dopaj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” Vezi toate știrile
Citește și