Închide meniul

Naomi Osaka anunţă că va avea o fetiţă cu rapperul Cordae: „O mică prinţesă este pe drum”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 iunie 2023, 15:55

Naomi Osaka anunţă că va avea o fetiţă cu rapperul Cordae: „O mică prinţesă este pe drum

Naomi Osaka anunţă că va avea o fetiţă cu rapperul Cordae

Naomi Osaka este însărcinată / Instagram

Jucătoarea de tenis Naomi Osaka, de patru ori câştigătoare de Grand Slam, a anunţat că aşteaptă o fetiţă cu rapperul Cordae, dezvăluind sexul copilului într-o postare pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O mică prinţesă este pe drum„, a scris ea. Fostul număr 1 mondial, în vârstă de 25 de ani, care şi-a anunţat sarcina în ianuarie, şi-a ilustrat postarea cu o fotografie cu ea însăşi, cu burtica în prim-plan – înconjurată de baloane şi flori roz şi lavanda. Într-o altă fotografie, rapperul american Cordae se apleacă pentru a săruta burtica iubitei sale, anunţă news.ro.

Naomi Osaka anunţă că va avea o fetiţă cu rapperul Cordae

Aceasta din urmă împărtăşise deja o imagine a ecografiei pe Instagram, pentru a-şi dezvălui sarcina la câteva zile după retragerea de la Australian Open. „2023 va fi un an plin de lecţii pentru mine şi sper să ne vedem la începutul anului viitor, pentru că voi reveni la Australian Open în 2024. Vă iubesc foarte mult pe toţi”, a spus ea atunci.

View this post on Instagram


A post shared by 大坂なおみ🇭🇹🇯🇵 (@naomiosaka)

Reclamă

Osaka nu a mai jucat un meci de tenis din septembrie anul trecut, iar postările sale de pe reţelele de socializare de la sfârşitul anului trecut o arată călătorind prin Europa alături de Cordae.Cuplul este împreună din 2019.

Naomi Osaka va reveni pe teren anul viitor

Naomi Osaka a precizat că va reveni în circuitul WTA abia în 2024. Sportiva din Japonia va lua pauză de la tenis și își va concentra energia pe viața de familie.

Ultimii ani au fost cel puțin interesanți, dar am înțeles că cele mai grele momente din viață pot fi și cele mai amuzante. Aceste luni petrecute departe de teren mi-au oferit o nouă iubire și apreciere pentru jocul căruia m-am dedicat toată viața. Am realizat că viața este foarte scurtă și nu i-au momentele de la sine înțelese, fiecare zi este o binecuvântare și o aventură. Știu că viitorul îmi rezervă foarte multe lucruri.

Reclamă 4 / 0/3

Unul dintre ele este ca copilul meu să se uite la unul din meciurile mele și să spună cuiva: ‘aceea este mama mea’, haha. 2023 va fi un an plin de lecții pentru mine și sper să vă revăd la începutul următorului an, căci voi participa la Australian Open 2024. Vă iubesc infinit!

Nu cred că e un drum perfect pe care îl poți urma în viața, dar mereu am crezut că, dacă înaintezi cu intenții bune, îți vei găsi calea într-un sfârșit”, a transmis Naomi Osaka, în luna ianuarie, pe contul ei de Twitter.

Recomandări
  • Naomi Osaka este însărcinată
  • Anunţul făcut de fosta campioană de la Australian Open şi US Open

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și