Închide meniul

Naomi Osaka s-a retras din semifinalele Melbourne Summer Set 1! Ce probleme a acuzat jucătoarea niponă. Simona Halep, drum liber spre titlu

Alexandru Ivan Publicat: 8 ianuarie 2022, 4:57

Naomi Osaka s-a retras din semifinalele Melbourne Summer Set 1! Ce probleme a acuzat jucătoarea niponă. Simona Halep, drum liber spre titlu

Naomi Osaka s-a retras de la Melbourne Summer Set 1

Profimediaimages

  • Naomi Osaka s-a retras din semifinalele Melbourne Summer Set 1
  • Ce probleme a acuzat jucătoarea niponă

Naomi Osaka ar fi trebuit să se dueleze în semifinalele turneului Melbourne Summer Set 1 împotriva rusoaicei Veronika Kudermetova (31 WTA). Campioana en-titre de la Australian Open a acuzat însă probleme abdominale și s-a retras din competiție, a anunțat jurnalistul Jose Morgado.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

&

Reclamă

Naomi Osaka s-a retras de la Melbourne Summer Set 1

„Sunt tristă să mă retrag din cauza accidentării din meciul meu de astăzi, corpul meu a fost șocat de la meciuri intense după pauza pe care am luat-o. Vă mulțumesc pentru toată dragostea pe care mi-ați arătat-o de-a lungul săptămânii. Voi încerca să mă odihnesc și ne vedem în curând!”, a fost anunțul lui Naomi Osaka, după ce s-a retras de la Melbourne Summer Set 1.

Reclamă

După retragerea lui Osaka, Simona Halep (20 WTA) are drum liber spre primul ei titlu din 2022. Simo trebuie să treacă în semifinale de chinezoaica Qinwen Zheng, iar, în acest caz, va disputa finala împotriva lui Kudermetova.

Naomi Osaka reușise să le învingă până acum la Melbourne Summer Set 1 pe Alize Cornet (61 WTA), Maryna Zanevska (82 WTA) și Andrea Petkovic (75 WTA).

Osaka s-a retras din competițiile de antrenament de la Melbourne și în precedentele două sezoane, 2020 și 2021. A fost însă cu noroc de fiecare dată pentru jucătoarea niponă, care s-a impus la turneul principal de Grand Slam.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Simona Halep, aproape de prima finală din 2022

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Melbourne după ce a învins-o, vineri, cu scorul de 6-2, 5-7, 6-4, pe elveţianca Viktorija Golubic, locul 43 WTA. Halep va evolua în penultimul act în premieră cu chinezoaica Qinwen Zheng, venită din calificări, care a trecut, în sferturi, cu scorul de 7-6 (1), 7-6 (5), de croata Ana Konjuh, locul 67 WTA.

În programul de sâmbătă a figurat şi Irina Begu, în semifinalele de dublu la Melbourne Summer Set 2, anunţă news.ro. Begu şi sportiva din Serbia Nina Stojanovici, favorite 3, au fost învinse de perechea  Bernarda Pera/Katerina Siniakova (SUA/Cehia).

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep