Închide meniul

Patricia Ţig, în turul 2 de la Bad Homburg. Câţi bani a câştigat Pati

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 iunie 2021, 15:30

Patricia Ţig, în turul 2 de la Bad Homburg. Câţi bani a câştigat Pati

Patricia Țig a fost eliminată de la Australian Open

Patricia Ţig, în timpul unui meci/ Profimeda

Românca s-a impus, în prima manşă, cu scorul de 7-6 (4), 6-3, în faţa jucătoarei germane Mona Barthel, locul 187 WTA, beneficiară a unui wild card, după un meci care a durat o oră şi 50 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patricia Ţig, în turul 2 la Bad Homburg

În faza următoare, Ţig va evolua cu învingătoarea dintre Mara Guth (Germania), 17 ani, fără clasament WTA, beneficiară a unui wild card şi Nadia Podoroska (Argentina), locul 40 WTA şi cap de serie numărul 5.

Calificarea în turul al doilea este recompensată la competiţia germană cu un premiu de 3.653 de euro şi cu 30 de puncte WTA.

Pe tabloul principal al turneului de la Bad Homburg este acceptată şi Sorana Cîrstea, locul 45 WTA şi cap de serie numărul 6. Tot duminică, ea va da piept în primul tur cu o altă jucătoare din Germania, Andrea Petkovic, locul 129 WTA.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și