Închide meniul

Patrick Mouratoglou, aspru criticat după ultimele declaraţii: „Simona Halep a făcut o mare greşeală când l-a angajat! E un laş!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 noiembrie 2023, 9:15

Patrick Mouratoglou, aspru criticat după ultimele declaraţii: „Simona Halep a făcut o mare greşeală când l-a angajat! E un laş!

Patrick Mouratoglou, aspru criticat după ultimele declaraţii

Patrick Mouratoglou, alături de Simona Halep la un antrenament/ Profimedia

Patrick Mouratoglou a fost aspru criticat, după ultimele declaraţii oferite despre Simona Halep. Fanii l-au desfiinţat pe antrenorul francez, subliniind faptul că acesta ar fi trebuit să se declare responsabil de ceea ce se întâmplă cu românca la începutul scandalului, şi nu la mai bine de un an distanţă după ce „Simo” a fost depistată cu Roxadustat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a primit o suspendare de patru ani, ca urmare a faptului că a consumat un supliment contaminat cu Roxadustat. Aceasta a făcut apel la TAS, şi în aşteptarea verdictului, Patrick Mouratoglou a oferit primul interviu în care vorbeşte pe larg despre cazul româncei.

Patrick Mouratoglou, aspru criticat după ultimele declaraţii oferite despre Simona Halep

Fanii nu au avut milă de Patrick Mouratoglou, şi l-au făcut praf pe reţelele de socializare, după ultimele declaraţii oferite de acesta. Americanii de la Sportskeeda au evidenţiat mai multe comentarii ale fanilor, în care antrenorul francez este criticat în termeni duri.

Suporterii româncei consideră că aceasta a făcut o mare greşeală în momentul în care a ales să colaboreze cu Mouratoglou, fiind de părere că acesta i-a distrus numele Simonei Halep.

„Ce laș este! I-a luat atât de mult când știam cu toții, de fapt, de la început, că echipa lui este responsabilă de tot. Dacă ar fi ieșit de la început, atunci toți contestatarii Simonei și-ar fi ținut gura!

Reclamă

El niciodată nu a încetat să mai fie antrenorul Serenei și i-a distrus numele Simonei doar pentru că românca a câștigat Wimbledonul în fața Serenei”, au notat fanii, conform sursei citate mai sus.

„Simona a făcut o mare greșeală în momentul în care a angajat acest escroc ca antrenor”, a mai transmis un fan.

Patrick Mouratoglou a rupt tăcerea după ce Simona Halep a fost suspendată 4 ani pentru dopaj

Patrick Mouratoglou a rupt tăcerea după ce Simona Halep a fost suspendată 4 ani pentru dopaj. Antrenor francez a spus că se „simte responsabil” pentru situaţia în care se află Simona Halep.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt încrezător în ce privește apelul Simonei la TAS, pentru că este un tribunal independent. Am putut determina de unde vine contaminarea. Noi i-am propus să ia colagen și i-am adus acest colagen de la o companie. Produsul s-a întâmplat să fie contaminat. Nu era niciun mod prin care să fi putut ști asta. Dar mă simt responsabil pentru ce s-a întâmplat, pentru că e echipa mea, deci practic eu i-am adus acest colagen.

Am făcut toate testele posibile ca să putem determina că vorbim despre o contaminare. Sunt foarte încrezător că acest tribunal independent va admite faptul că Simona nu s-a dopat niciodată. Simona e o victimă și trebuie să se întoarcă înapoi pe teren și să concureze cât de repede posibil.

Reputația ta are de suferit, afectată de faptul că numele tău e asociat cu dopingul, chiar dacă tu nu te-ai dopat. Activitatea ta este oprită pe o perioadă care poate fi foarte lungă, și îți poate afecta întreaga carieră. Și-ți afectează reputația dintr-un motiv care nu-i corect, pentru că tu nu ai făcut nimic rău. Așa că asta mi-a deschis ochii, înțeleg că i se poate întâmpla oricui, așa că trebuie să fii 100 la 100 sigur în ce privește companiile pe care le alegi (n.a. pentru furnizarea produselor), ca asta să nu se întâmple” a spus Patrick Mouratoglou într-un video postat pe reţelele de socializare.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și