Închide meniul

Patrick Mouratoglou se înclină în fața Simonei Halep: „Este un maestru!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 august 2022, 22:40

Patrick Mouratoglou se înclină în fața Simonei Halep: „Este un maestru!

Simona Halep și Patrick Mouratoglou colaborează din aprilie 2022

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou/ Profimedia

Patrick Mouratoglou a numit-o „maestru” pe Simona Halep pentru jocul prestat în ultima perioada. Antrenorul francez a avut un mesaj superb pentru campioana noastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patrick Mouratoglou e de-a dreptul cucerit de jocul Simonei Halep. Antrenorul lui „Simo” crede că românca a ajuns la un nivel de „maestru”.

Patrick Mouratoglou se înclină în fața Simonei Halep

„Mișcarea este cheia în sportul nostru. Mișcarea ține de eficiența jocului de picioare, dar și de eficiența loviturilor. Adâncimea, unghiul, viteza și rotirea fiecărei lovituri ne oferă o parte din răspunsul pe care îl putem obține de la adversar. Plasamentul nostru ar trebui să ia asta în considerare. Simona Halep este un maestru în asta”, a scris Patrick Mouratoglou, pe Facebook.

Simona Halep, câştiguri record din tenis

Site-ul oficial al WTA a publicat lista cu sumele de bani încasate de jucătoarele încă în activitate. Simona Halep a depăşit suma de 40 de milioane de euro, acumulate doar din tenis, odată cu succesul de la Toronto.

După succesul de la Toronto, Simona Halep a câştigat un cec în valoare de 439.700 dolari. În urma acestuia, a depăşit suma de 40 de milioane de euro câştigate de-a lungul carierei de jucătoare profesionistă de tenis.

Reclamă

Românca este depăşită de americancele Williams. Serena are peste 90 de milioane câştigate din tenis, având 23 de turnee de Grand Slam în palmares, iar lui Venus i-au intrat în conturi peste 42 de milioane de dolari, Simona Halep fiind aproape de a o detruna de pe locul secund al acestui clasament.

Simona Halep se află în faţa unor jucătoare precum Maria Sharapova, Caroline Wozniacki şi Victoria Azarenka, toate cele trei câştigând sub 30 de milioane de dolari în carierele lor.

Simona Halep, oficial înapoi în Top 10 WTA, după turneul de la Toronto

Simona Halep a triumfat în turneul de la Toronto, după o finală colosală cu Beatriz Haddad Maia. Românca a învins dramatic, în set decisiv, cu scorul de 6-3, 2-6, 6-4, la căptul unei partidei ce a durat peste două ore de joc.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a urcat 9 poziţii, după succesul de la Toronto. Înaintea turneului, Simo ocupa locul 15 WTA. Românca a acumulat 900 de puncte după succesul din Canada, fapt ce a propulsat-o înapoi între cele mai bune jucătoare ale lumii, la fix un an după ce a ieşit din Top 10 WTA.

Simona Halep a ajuns la un total de 3255 de puncte, după turneul canadian, iar diferenţa faţă de top 4 este de aproximativ 900 de puncte. Simo poate ajunge pe 4 dacă va câștiga turneul, iar Paula Badosa și Ons Jabeur nu vor trece de turul 2.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și