Închide meniul

Pe ce loc a urcat Simona Halep în clasamentul WTA după ce a câștigat Melbourne Summet Set 1! Simo, miză uriașă la Australian Open

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 ianuarie 2022, 10:09

Pe ce loc a urcat Simona Halep în clasamentul WTA după ce a câștigat Melbourne Summet Set 1! Simo, miză uriașă la Australian Open

Pe ce loc a urcat Simona Halep în clasamentul WTA după ce a câștigat Melbourne Summet Set 1

Antena Sport

Simona Halep, cap de serie numărul 2, a câștigat finala turneului de categorie WTA 250, după ce a învins-o, duminică, cu scorul de 6-2, 6-3, rusoaica Veronika Kudermetova, locul 31 WTA, care a profitat de abandonul lui Naomi Osaka în semifinale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe ce loc a urcat Simona Halep în clasamentul WTA după ce a câștigat Melbourne Summet Set 1

După ce a câştigat trofeul, Simona Halep va rămâne pe locul 15 WTA, aproape de Osaka, acum pe 14 mondial. Diferența dintre româncă și jucătoarea niponă este de numai 26 de puncte.

Halep a declarat înaintea acestui sezon că obiectivul ei în 2022 este revenirea în Top 10 WTA. În acest moment, ea este la 600 de puncte de obiectiv. Locul 10 WTA este ocupat în prezent de jucătoarea din Tunisia Ons Jabeur. Halep are șansa să recupereze din handicapul față de Jabeur la Australian Open!

Pentru succesul de la Melbourne Summer Set 1, Simona Halep a fost recompensată cu 31.000 de dolari și 280 de puncte WTA. Pentru româncă a fost a 41-a finală a carierei și al 23-lea titlu WTA câștigat! Halep se mai întâlnise cu Kudermetova de două ori şi s-a impus de ficare dată, scoruri 6-1, 6-3, în turul al treilea al Australian Open şi 6-1, 7-6 (4), în optimi la Moscova, ambele meciuri având loc anul trecut.

Reclamă
Citește și:

Simona Halep a ajuns la încasări astronomice după ce a câștigat Melbourne Summer Set 1

După succesul de la Summer Set 1, Simona Halep a ajuns la aproape 38 de milioane de dolari câștigate din tenis. Simo este pe locul 4 în topul încasărilor all-time, dar s-a apropiat și mai mult de rusoaica Maria Sharapova, care a câștigat aproximativ 38,8 milioane de dolari din tenis.

Primele două locuri în topul încasărilor all-time din tenis sunt ocupate de celebrele surori Venus și Serena Williams. Halep ar avea șanse teoretice să o întreacă pe Venus, care a strâns o avere de 42 de milioane de dolari, dar Serena Williams este la alt nivel! De-a lungul carierei, legendara jucătoare din SUA a câștigat aproape 95 de milioane de dolari!

Simona Halep a câştigat ultimul trofeu la 21 septembrie 2020, la Roma. Pentru ea urmează participarea la Australian Open, turneu de grand slam care va începe în 17 ianuarie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și