Închide meniul

Pe ce loc se află Simona Halep, suspendată pentru dopaj! Sorana Cîrstea, în continuare pe 32

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 iunie 2023, 11:20

Pe ce loc se află Simona Halep, suspendată pentru dopaj! Sorana Cîrstea, în continuare pe 32

Pe ce loc se află Simona Halep, suspendată pentru dopaj

Simona Halep, în timpul unui meci / Profimedia Images

S-a aflat pe ce loc se află Simona Halep, suspendată pentru dopaj. Românca nu a mai evoluat din luna octombrie, iar în prezent se află pe poziția a 29-a WTA. De cealaltă parte, Sorana Cîrstea a rămas pe locul 32, în timp ce Irina Begu e pe 27.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poloneza Iga Swiatek, care şi-a apărat titlul la Roland Garros, sâmbătă, continuă să domine clasamentul mondial.

Pe ce loc se află Simona Halep, suspendată pentru dopaj

Aflată pe prima poziţie în lume de mai bine de un an, din aprilie 2022, Swiatek (22 ani) este urmată în ierarhie de belarusa Aryna Sabalenka, semifinalistă la Paris, la peste 900 de puncte, în timp ce pe treapta a treia a podiumului a urcat kazaha Elena Rîbakina. Pentru campioana en titre de la Wimbledon aceasta este cea mai bună clasare din carieră.

Finalistă surpriză în acest an la Roland Garros, jucătoarea cehă Karolina Muchova a reuşit un salt de 27 de locuri, ajungând pe 16 în ierarhia mondială.

Brazilianca Beatriz Haddad Maia a intrat în premieră în top 10, după ce a atins, tot pentru prima oară, careul de aşi la un turneu de Grand Slam, anunță agerpres.ro.

Reclamă

România are în continuare patru reprezentante în top 100: Irina Begu a coborât două poziţii, de pe 27 pe 29, Sorana Cîrstea staţionează pe 32, Simona Halep, suspendată provizoriu după un test antidoping pozitiv la US Open 2022, a coborât un loc şi e pe 35. Ana Bogdan a urcat trei poziţii faţă de acum două săptămâni şi se află pe 60.

La dublu, Gabriela Ruse a coborât patru locuri şi este pe 37, iar Monica Niculescu a pierdut două poziţii, fiind pe 43.

Simona Halep a rămas fără un sponsor important, în plin scandal de dopaj

Simona Halep a rămas fără un sponsor important, în plin proces de dopaj. Românca a primit încă o lovitură, în aşteptarea audierii care s-a amânat deja de trei ori. Producătorul german de automobile, BMW, a anunţat finalul parteneriatului cu fostul lider WTA, menţionând totodată că o susţine în continuare pe sportivă.

Reclamă 4 / 0/3

Oficialii celor de la BMW au anunţat, prin intermediul reţelelor sociale, faptul că au încheiat contractul cu Simona Halep, însă îi urează succes acesteia în următoarele ei provocări.

„Mulţumim Simona Halep pentru momentele frumoase în care am făcut echipă!

Ne place să o numim echipă şi nu parteneriat pentru că ai demonstrat o dată în plus că esti o persoană minunată atât “în teren”, cât şi în afara acestuia.

Acum, odată cu finalul acestui proiect, te îmbrăţişăm cu drag şi aşteptăm cu nerăbdare viitorul şi posibilele momente memorabile pe care le vom putea clădi împreună.

Suntem încântaţi să te susţinem în continuare, să te aplaudăm şi să îţi fim alături, în toate provocările şi competiţiile viitoare”, este mesajul de pe Instagram a Automobile Bavaria.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și