Închide meniul

Prima reacţie a Simonei Halep după ce a distrus-o pe Marta Kostyuk, în semifinale, la Transylvania Open. „Nu am mai jucat aşa de la Wimbledon 2019”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 octombrie 2021, 18:21

Prima reacţie a Simonei Halep după ce a distrus-o pe Marta Kostyuk, în semifinale, la Transylvania Open. „Nu am mai jucat aşa de la Wimbledon 2019

Prima reacţie a Simonei Halep după ce a distrus-o pe Marta Kostyuk, în semifinale

Profimediaimages

„Mi-am dorit mult să joc foarte bine, e turneul meu de casă, mereu mă simt bine aici. Am jucat cel mai bun tenis al meu, sunt motivată şi de-abia aştept să joc finala mâine. De la finala de la Wimbledon din 2019 nu am mai fost atât de dominantă. Am toată ţara lângă mine şi dau totul, sunt motivată. Sper să câştig finala de mâine, dacă nu, oricum e un rezultat bun”, a spus Halep, după meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, turneu perfect la Transylvania Open

Simona Halep a avut parte de un turneu excelent la Cluj-Napoca, în care a piedut doar 12 game-uri. Ea a ajuns în finală fără set pierdut. Simona Halep le-a învins până acum, fără drept de apel, pe Gabriela Ruse, Varvara Gracheva, Jaqueline Cristian şi Marta Kostyuk.

„Nu ştiam că mi-am pierdut doar o dată serviciul tot turneul. Nu e uşor un asemenea scor cu ea, ştiam că trebuie să joc foarte bine, atunci, la Indian Wells, ea nu a greşit atât de mult. Azi m-a ajutat din nou serviciul. Mai am un meci mâine, trebuie să rămân cocentrată. Voi fi agresivă. Când zâmbesc pe interior, arată mai bine şi exteriorul”, a continuat Halep.

În finală, Simona o va întâlni pe Anett Kontaveit, cea care a trecut de Rebecca Peterson, în semifinale, cu 6-3, 6-2. Simo a câştigat primele trei meciuri disputate cu sportiva din Suedia.

„Nu va fi uşor, a câştigat multe meciuri. E o nouă finală şi vreau să mă concentrez cum am făcut-o azi”, a încheiat Halep.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și