Închide meniul

Prima reacție a Simonei Halep, după victoria cu Anastasia Potapova: „Am fost obosită, dar am luptat până la capăt!” Duel cu Veronika Kudermetova în turul al doilea la Cincinnati

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 august 2022, 4:00

Reclamă
Prima reacție a Simonei Halep, după victoria cu Anastasia Potapova: „Am fost obosită, dar am luptat până la capăt! Duel cu Veronika Kudermetova în turul al doilea la Cincinnati

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Anastasia Potapova

Simona Halep, bucurie după o victorie / Profimedia

Prima reacție a Simonei Halep, după victoria cu Anastasia Potapova din primul tur al turneului de la Cincinnati, scor 6-4, 3-6, 6-3. Marea noastră campioană își continuă seria victoriilor, după triumful fantastic de la Toronto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a obținut o victorie muncită cu Anastasia Potapova, iar diferența a fost făcută mereu în finalul seturilor. În turul al doilea, Simona Halep va juca cu Veronika Kudermetova.

Prima reacție a Simonei Halep, după victoria cu Anastasia Potapova

A fost o luptă dură, dar mă bucur că am reușit să câștig. Le multumesc fanilor care au venit să mă susțină și mi-au dat putere să lupt. Am luptat până la capăt, Anastasia este luptătoare, am luptat amândouă. Am fost obosită, dar mă bucur că am reușit să câștig. Mă bucur de această perioadă (n.r. – revenire în top 10), sunt totuși acum prea obosită să mă gândesc la alt obiectiv. O iau meci cu meci„, a spus Simona Halep.

Simona Halep, favorită 15 la Cincinnati

Simona Halep este a 15-a favorită a turneului de la Cincinnati. Este ultima competiţie înainte de US Open, ultimul Grand Slam al anului.

La Cincinnati, Simona Halep nu a reuşit niciodată să se impună. Simo a pierdut trei finale la turneul american. În 2015, pierdea în faţa Serenei Williams, în minimum de seturi. În 2017, Garbine Muguruza o învingea pe românca fără drept de apel, iar ultima finală disputată a fost în 2018, când Simo pierdea în trei seturi cu Kiki Bertens.

Reclamă

Anul trecut, la Cincinnati, Simona Halep a fost nevoită să se retragă în turul al doilea, astfel nu are de apărat prea multe puncte în clasament.

Simona Halep, oficial înapoi în Top 10 WTA, după turneul de la Toronto

Simona Halep a triumfat în turneul de la Toronto, după o finală colosală cu Beatriz Haddad Maia. Românca a învins dramatic, în set decisiv, cu scorul de 6-3, 2-6, 6-4, la căptul unei partidei ce a durat peste două ore de joc.

Simona Halep a urcat 9 poziţii, după succesul de la Toronto. Înaintea turneului, Simo ocupa locul 15 WTA. Românca a acumulat 900 de puncte după succesul din Canada, fapt ce a propulsat-o înapoi între cele mai bune jucătoare ale lumii, la fix un an după ce a ieşit din Top 10 WTA.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a ajuns la un total de 3255 de puncte, după turneul canadian, iar diferenţa faţă de top 4 este de aproximativ 900 de puncte. Simo poate ajunge şi mai sus în clasament după turneul de la Cinncinati, având în vedere că nu are de apărat foarte multe puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și