Închide meniul

Răzvan Burleanu, apel la toţi românii în aşteptarea verdictului de la TAS în cazul Simonei Halep: „Asta ar trebui să faceţi!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 februarie 2024, 9:45

Reclamă
Răzvan Burleanu, apel la toţi românii în aşteptarea verdictului de la TAS în cazul Simonei Halep: „Asta ar trebui să faceţi!

Răzvan Burleanu, apel la toţi românii în aşteptarea verdictului de la TAS în cazul Simonei Halep

Răzvan Burleanu, în timpul unui interviu / AS.ro

Răzvan Burleanu a făcut un apel la toţi românii, în aşteptarea verdictului de la TAS în cazul Simonei Halep. Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal cere susţinere masivă pentru „Simo” şi a amintit de performanţele uriaşe obţinute de fostul lider WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Burleanu anunţă că e nevoie de unitate naţională. Îşi doreşte ca Simona Halep să fie ajutată să depăşească cel mai dificil moment al carierei. Fosta campioană de la Wimbledon şi Roland Garros a fost audiată timp de trei zile la Lausanne şi speră că va scăpa de suspendarea de patru ani primită de la ITIA.

Răzvan Burleanu, apel la toţi românii în aşteptarea verdictului de la TAS în cazul Simonei Halep

Şeful fotbalului românesc a avut un mesaj şi pentru Simona Halep, cea care a împlinit în luna septembrie 32 de ani.

Dacă ar fi important pentru dumneavoastră, atunci cred că ar trebui să o susţineţi mai mult. Pentru că cu siguranţă dumneavoastră aţi fost cei care aţi susţinut-o în momentele frumoase. Şi atunci cred că tot sportul românesc ar trebui să continue să o susţină şi în aceste momente destul de grele.

Pentru mine, personal, rămâne o campioană. Nu cred că vom mai avea foarte curând performeri la nivelul ei. Prin urmare, e un moment mai dificil prin care Simona trece, dar ne dorim să aibă capacitatea să revină şi indiferent de decizia pe care Tribunalul de Arbitraj Sportiv o va lua, ea să continue să fie implicată în tenisul românesc„, a declarat Răzvan Burleanu.

Reclamă

Ion Ţiriac, reacţie vehementă după audierea Simonei Halep la TAS

Ion Ţiriac a avut o nouă reacţie vehementă. Susţine că proba de sânge care i-a fost recoltată a fost „maltratată” în România şi nu ar trebui să fie admisă în niciun tribunal din lume şi speră ca cei de la TAS să ia o decizie favorabilă campioanei noastre. Mai mult, Ţiriac nu vrea să se repete istoria ca în cazul Andreei Răducan.

Nu știu mai mult decât voi despre Simona Halep. Cred că n-are voie să vorbească sau a fost sfătuită să nu spună nimic la acest moment. Acum știm că proba de sânge a fost ‘maltratată’ în România, luată la 5 dimineaţa, să fie la minus 5 grade și poate altceva. N-ar trebui admisă niciunde! Să sperăm că TAS-ul va face o treabă (n.r. judecată) mai bună ca la Sidney. Să sperăm că acum le vine mintea la cap.

Să sperăm că va fi mai bine decât a fost atunci cu Andreea (n.r. Răducan)”, a spus Ion Ţiriac la Gala Sportului Românesc, de la Ateneul Român.

Reclamă 4 / 0/3

Comunicatul oficial remis de TAS, după ce Simona Halep a fost audiată timp de 3 zile în scandalul de dopaj

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausane a anunţat că audierile s-au desfăşurat conform planului iniţial. Totodată, TAS a precizat că nu s-a stabilit o dată la care se va anunţat decizia în cazul Simonei Halep. Românca a fost audiat timp de 3 zile în cazul de dopaj în care a fost suspendată 4 ani.

Audierea Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) în cadrul procedurilor de arbitraj CAS 2023/A/10025 Simona Halep v. International Tennis Integrity Agency (ITIA) şi TAS 2023/A/10227 International Tennis Integrity Agency (ITIA) c. Simona Halep s-a încheiat astăzi la ora 15:30 cu pledoariile finale ale părţilor, aşa cum era prevăzut.

Părţile au fost informate că, în prezent, Comisia TAS însărcinată cu acest caz va delibera şi întocmi hotărârea arbitrală care să conţină decizia şi motivarea acesteia. Nu a fost anunţată o dată anume în ceea ce priveşte notificarea deciziei finale”, a anunţat TAS într-un comunicat oficial.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:25 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-2. Safranko a reușit „dubla”! Gafă în apărarea lui Gică Hagi 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și