Închide meniul
EXCLUSIV

Reacția lui Ilie Năstase, după interviul acordat de Simona Halep: „O pierdere mare pentru ea!”

Viviana Moraru Publicat: 28 aprilie 2023, 14:25

Reclamă
Reacția lui Ilie Năstase, după interviul acordat de Simona Halep: O pierdere mare pentru ea!”

Ilie Năstase, promisiune incredibilă

Ilie Năstase/ Hepta

Reacția lui Ilie Năstase, după interviul exploziv acordat de Simona Halep, nu a întârziat să apară. Fostul lider ATP a declarat că pentru româncă, neparticiparea la Roland Garros este o pierdere imensă. „Nasty” susține că cineva ar trebui să fie găsit responsabil pentru faptul că „Simo” nu a putut juca tenis în ultimele opt luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a oferit primul interviu, după ce a fost suspendată pentru dopaj. Românca a dezvăluit că toate probele i-au fost respinse, iar procesul său a fost anulat de două ori.

Reacția lui Ilie Năstase, după interviul acordat de Simona Halep

Ilie Năstase nu cunoaște prea multe detalii legate de situația în care se află Simona Halep. Fostul tenismen este de părere că, prin prisma faptului că nu poate participa la Roland Garros, Simona Halep pierde enorm.

De asemenea, la fel cum a spus și Ion Țiriac, Ilie Năstase a declarat că cineva trebuie să-i plătească Simonei Halep pentru lunile în care aceasta nu a putut juca tenis.

„(N.r. despre procesul de dopaj al Simonei Halep) Nu mă întrebați că nu știu. Cât știi dumneata știu și eu. Degeaba mă întrebi pe mine, că nu știu.

Reclamă

E o pierdere mare că nu poate participa la Roland Garros? E o pierdere pentru ea, în primul rând! Lasă Roland Garros-ul, vorba lui Țiriac, dacă e nevinovată, cine îi plătește toate turneele la care nu a participat și tot…”, a declarat Ilie Năstase, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Simona Halep a dezvăluit că toate probele i-au fost respinse

Simona Halep a dezvăluit că toate probele i-au fost respinse şi totodată, a mărturisit când ar urma să fie judecată. Românca se simte nedreptăţită şi susţine că cei de la ITF i-au refuzat toate dovezile, deşi aceasta le are încă din luna decembrie. Fostul lider WTA a mai declarat faptul că două procese i-au fost anulate.

„Au trecut atâtea luni de când am fost suspendată inițial, deși am toate dovezile din decembrie. Nu cer tratament special. Cer doar să fiu judecată. Am trimis dovezile la Federația Internațională de Tenis (ITF) și ei le-au refuzat. Le-am trimis în decembrie. ITF le-a refuzat și încă ne luptăm cu asta. Întrucât ITF le-a refuzat, singura șansă de a fi soluționat acest caz este să merg la tribunal pentru a avea o audiere și să prezint toate dovezile că testul meu pozitiv a fost contaminat. Am trimis toate rezultatele în decembrie la ITF pentru a arăta că a existat o contaminare în proba mea, dar ei au negat-o. Îi căutam în fiecare zi.

Reclamă 4 / 0/3

Aveam o mare speranță că pot merge la tribunal pentru a avea o audiere și a ști dacă pot juca Indian Wells sau nu. Audierea din 28 februarie nu a avut loc deoarece ITF a solicitat mai mult timp pentru a face teste suplimentare. Chiar dacă o așteptam, audierea a fost amânată pentru 24 martie. Apoi, ITF a cerut ca audierea din 24 martie să fie anulată. Nu am fost de acord cu asta pentru că, după cum spune regula, un jucător care este suspendat provizoriu are dreptul să obțină o audiere rapidă. Totul durează atât de mult. Am cerut ITF să-mi ridice sancțiunea pentru a putea juca, dar au refuzat”, a declarat tennismajors.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și