Închide meniul

S-a grăbit Simona Halep să-și facă revenirea în circuitul WTA? „Îi va fi foarte greu! Aș fi înghețat clasamentul în locul ei” + Cum o afectează pe româncă eliminarea de la Montreal

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 august 2021, 15:09

S-a grăbit Simona Halep să-și facă revenirea în circuitul WTA? „Îi va fi foarte greu! Aș fi înghețat clasamentul în locul ei + Cum o afectează pe româncă eliminarea de la Montreal

Simona Halep, eliminată de la Montreal

Profimedia

„Îi va fi foarte greu să revină după o pauză atât de lungă. Dacă aș fi fost în situația ei, cred că aș fi înghețat clasamentul, m-aș fi tratat foarte bine și aș fi reluat competițiile din luna ianuarie, atunci când toate jucătoarele ar fi venit după o pauză de o lună, pauza de iarna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Cosac, după revenirea Simonei Halep în circuitul WTA

Îi va fi extrem de greu acum să intre în focul disputelor cu jucătoarele care toată această perioadă au jucat. A început bine azi, dar din păcate, lipsa meciurilor și a pregătirii constante s-a văzut pe final, că nu a rezistat”, a spus George Cosac.

2 ore și 55 de minute a durat meciul dintre Simona Halep și Danielle Collins. Românca a salvat 4 mingi de meci. Collins a ajuns la 12 victorii la rând în circuitul WTA.

Mai cred că mental are o problemă și va avea o reținere la piciorul acela. Până îi va trece, vor trece câteva luni bune. Aș fi înghețat clasamentul, m-aș fi tratat extrem de bine până eram sută la sută convins că nu mai poate exista niciun risc, după care m-aș fi apucat de pregătire câteva luni bune. În ianuarie toți jucătorii vin după pauza din decembrie și ar fi pornit altfel, toți ar fi luat-o de la acelasi nivel”, a încheiat George Cosac.

Cum o afectează pe Simona Halep eliminarea de la Montreal

Ieșită din top 10 WTA după 7 ani, Simona Halep era pe locul 13 înaintea turneului canadian. După înfrângerea în fața Daniellei Collins, românca a căzut o poziție în clasamentul live, fiind depășită de Victoria Azarenka.

Reclamă

Halep poate ajunge chiar pe locul 15, dacă grecoaica Maria Sakkaria se va încorona campioană la WTA Montreal.

Simona Halep, acceptată direct în turul al doilea la Montreal, va primi un premiu de 13.300 de dolari. Simona Halep a câştigat Rogers Cup în 2016 şi 2018 şi a fost finalistă în 2015. Din acest an, competiţia canadiană se numeşte National Bank Open.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și