Închide meniul

„S-a întors ghinionul pentru ea!” Verdictul americanilor, după ce Simona Halep a fost forţată să se retragă de la Trophee Clarins

Viviana Moraru Publicat: 15 mai 2024, 19:14

Reclamă
„S-a întors ghinionul pentru ea! Verdictul americanilor, după ce Simona Halep a fost forţată să se retragă de la Trophee Clarins

Verdictul americanilor, după ce Simona Halep a fost forţată să se retragă de la Tropheee Clarins

Simona Halep, după ce s-a retras de la Trophee Clarins/ Twitter

Verdictul americanilor, după ce Simona Halep a fost forţată să se retragă de la Trophee Clarins, nu a întârziat să apară. Jurnaliştii au analizat retragerea româncei şi au tras concluziile, mărturisind că „Simo” este din nou lovită de ghinion, după suspendarea pentru dopaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a retras în setul secund al partidei cu McCartney Kessler, din primul tur de la Trophee Clarins. Românca a acuzat probleme la genunchiul stâng şi nu a mai putut continua partida.

Verdictul americanilor, după ce Simona Halep a fost forţată să se retragă de la Trophee Clarins

Americanii de la tennisuptodate.com au tras imediat concluziile, după retragerea Simonei Halep de la Trophee Clarins. Aceştia susţin că românca ar putea să rateze şi turneul din Maroc, de săptămâna viitoare, turneu la care a primit un wild-card.

Jurnaliştii de peste Ocean au subliniat că Simona Halep s-a plâns de lipsa de meciuri, în perioada în care era suspendată pentru dopaj, iar după revenire, aceasta a bifat un singur meci întreg, din martie şi până în prezent.

„Revenirea Simonei Halep în acţiune s-a lovit de o nouă piatră”, au titrat americanii de la tennisuptodate.com.

Reclamă
Reclamă 4

„După această ultimă lovitură, nu este sigur dacă Simona Halep va merge în Maroc. După ce şi-a petrecut cea mai mare parte din suspendarea pentru dopaj plângându-se de lipsa de meciuri, se pare că ghinionul din acea sagă s-a mutat la revenirea ei pe teren. A jucat doar două meciuri, şi doar unul a fost dus la bun sfârşit, din luna martie”, au mai notat americanii, conform sursei precizate anterior.

Simona Halep s-a retras de la Trophee Clarins

Simona Halep s-a retras în setul doi al meciului cu sportiva americană McCartney Kessler, numărul 123 mondial, după o oră şi 28 de minute de joc, din cauza problemelor la genunchi.

Simona Halep a câştigat primul set cu 7-5, în 58 de minute, după ce a fost condusă cu 5-4. A fost un set cu multe breakuri, trei reuşite de Kessler şi patru de Halep.

Reclamă

În al doilea set, Kessler a început cu break. Al doilea game a fost mult mai echilibrat, însă a fost câştigat tot de americancă. Rapid, Halep s-a redresat şi a câştigat rapid gameul 3 pe propriul serviciu. Fostul lider WTA a avut însă nevoie apoi de timeout medical pentru a se interveni la piciorul său stâng, în zona genunchiului, la care avea probleme. Jocul a continuat cu două gameuri câştigate de Kessler şi de Halep pe propriul serviciu. Halep a avut nevoie însă din nou de fizioterapeută şi a renunţat să mai continue, la scorul de 3-2 pentru adversara sa.

Pentru Halep a fost al doilea meci în circuitul WTA după ce a revenit în martie în competiţii după o perioadă lungă de suspendare.

Românca a primit wild card prima dată la Miami Open, turneu WTA 1000. Ea nu a trecut acolo de primul tur, fiind învinsă de Paula Badosa, scor 1-6, 6-4, 6-3.

Halep a primit apoi wild carduri şi pentru turneul de la Oeiras şi pentru Madrid Open, dar nu a participat la cele două competiţii, precizând atunci că are nevoie de mai mult timp pentru revenire.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

20:30

LIVE TEXTFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

20:20

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele de start

20:20

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă! Debut cu ghinion pentru „Mbappe”

20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și