Închide meniul

S-a stabilit ora meciului Simona Halep – Caroline Garcia, din primul tur al turneului de la Doha. Când se va disputa și confruntarea Sorana Cîrstea – Gabrine Muguruza

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 februarie 2022, 21:22

S-a stabilit ora meciului Simona Halep – Caroline Garcia, din primul tur al turneului de la Doha. Când se va disputa și confruntarea Sorana Cîrstea – Gabrine Muguruza

Când se va disputa meciul Simona Halep - Caroline Garcia

Profimediaimages

Simona Halep începe lupta pentru trofeu luni, nu mai devreme de ora 14.30. Campioana noastră are un bilanț zdrobitor în confruntările cu franțuzoaica, 7-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când se dispută meciul Simona Halep – Caroline Garcia

Meciul Simonei Halep va avea loc pe terenul central şi va fi urmat de două alte întâlniri cu românce: Irina Begu (54 WTA) – Petra Kvitova (Cehia), locul 25 mondial, şi Sorana Cîrstea, locul 30 WTA, – Garbine Muguruza (Spania – locul 7 WTA şi cap de serie 5).

Partida Soranei Cîrstea cu Muguruza contează, din turul doi, nu va începe mai devreme de ora 18.00, anunță news.ro.

Pe Grandstand 2, în al treilea meci al zilei, Jaqueline Cristian, locul 67 WTA, ajunsă pe tabloul principal din postura de lucky loser, va evolua contra favoritei 11, Elena Rîbakina (Kazahstan), numărul 16 mondial.

La dublu, în primul tur, perechea Monica Niculescu/Vera Zvonareva (România/Rusia) va evolua în ultimul meci de pe Grandstand contra echipei Lucie Hradecka/Sania Mirza (Cehia/India).

Reclamă

În ultimul meci de pe Grandstand 3, în primul tur la dublu, perechea Irina Bara/Kristina Kucova (România/Slovacia) va evolua cu echipa Marta Kostiuk/Aliaksandra Sasnovich (Ucraina/Belarus).

Citește și:

Simona Halep nu e afectată de eșeul din semifinalele de la Dubai

După ce Halep a închis primul set cu 6-2, actul al doilea a fost decis în tie-break, unde Ostapenko s-a impus cu un neverosimil 7-0. În decisiv, jucătoarea din Letonia s-a impus tot la zero.

În ciuda faptului că s-a văzut învinsă la finalul meciului, Simona Halep rămâne cu moralul ridicat.

Reclamă 4 / 0/3

Mă nemulțumește setul trei, pentru că mi-am pierdut concentrarea și n-am mai stat acolo punct cu punct. Dar nu pot să stric toată săptămâna doar pentru acest set. Bineînțeles, sunt supărată pentru ce s-a întâmplat în setul trei. Dar merg înainte și, cu astfel de meciuri, o să devin mai bună din punct de vedere mental.

Nu a fost o cădere mentală, nu consider că am căderi mentale. Nu mi-a mers prea bine serviciul, am vrut să fac prea multe, din cauză că ea a stat foarte aproape de linie și intra în retur. A fost probabil un trac emoțional acolo și n-am avut concentrarea suficientă pentru a menține un serviciu solid”, a spus Simona Halep, potrivit digisport.ro.

Recomandări
  • Simona Halep – Caroline Garcia, în primul tur de la Doha
  • Când vor juca Sorana Cîrstea și Irina Begu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” Vezi toate știrile
Citește și