Închide meniul

Se cere suspendarea lui Patrick Mouratoglou! Fostul antrenor al Simonei Halep, desfiinţat: „Mie mi-ar fi ruşine”

Alex Masgras Publicat: 28 februarie 2024, 16:50

Reclamă
Se cere suspendarea lui Patrick Mouratoglou! Fostul antrenor al Simonei Halep, desfiinţat: „Mie mi-ar fi ruşine

Se cere suspendarea lui Patrick Mouratoglou! Fostul antrenor al Simonei Halep, desfiinţat

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou, în timpul unui antrenament la Wimbledon 2022 / Profimedia

Se cere suspendarea lui Patrick Mouratoglou de către un cunoscut comentator de tenis din Marea Britanie. David Law, gazda The Tennis Podcast şi comentator pentru BBC, l-a pus la zid pe fostul antrenor al Simonei Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Law consideră că nu doar dubla câştigătoare de Grand Slam trebuie să plătească după testul pozitiv de la US Open 2022 şi că este nevoie de o schimbare când vine vorba de astfel de situaţii.

Se cere suspendarea lui Patrick Mouratoglou! Fostul antrenor al Simonei Halep, desfiinţat

Reacţia vehementă a lui David Law vine la scurt timp după ce Holger Rune a anunţat că va relua colaborarea cu Patrick Mouratoglou pentru a treia oară. Comentatorul britanic crede că şi antrenorii ar trebui să fie suspendaţi în momentul în care jucătorii lor sunt depistaţi pozitiv, mai ales că francezul şi-a asumat vina în procesul fostului număr 1 WTA:

„Poate a venit vremea ca atunci când jucătorii sunt testați pozitiv, antrenorii lor să fie puși în lumina reflectoarelor și să nu li se mai permită să antreneze, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Nu există astfel de reguli, Patrick poate continua să facă ce-i place, oricine îl poate angaja și nu se schimbă nimic.

Reclamă

Mie mi-ar fi rușine dacă aș fi într-o astfel de situație. Nu aș vrea să revin în lumina reflectoarelor până când situația ar fi rezolvată într-un mod satisfăcător”, a declarat David Law, în cadrul The Tennis Podcast.

Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep

Ilie Năstase a transmis un mesaj necruţător, după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep. Fostul lider ATP a transmis că antrenorul francez a reacţionat mult prea târziu. Patrick Mouratoglou a fost audiat în a doua zi a procesului Simonei Halep, de la TAS.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Năstase nu a stat pe gânduri şi a oferit o reacţie acidă, după ce a aflat că Patrick Mouratoglou şi-ar fi asumat vina, în faţa judecătorilor care o audiază pe Simona Halep. Fostul lider ATP a subliniat că este mult prea târziu pentru o astfel de reacţie din partea antrenorului francez.

„Pentru mine, e prea târziu. Trebuia să și-o asume atunci. Când a mințit: atunci sau acum? Nu merge! Să lăsăm să se judece și vedem. Până atunci, nu am ce să spun”, a transmis Ilie Năstase, conform playsport.ro.

Patrick Mouratoglou a fost audiat aproximativ 20 de minute la TAS, în procesul Simonei Halep. Francezul a venit însoţit de Candice Gohier, fizioterapeuta care i-a administrat româncei suplimentul contaminat cu Roxadustat. Ambii şi-ar fi asumat vina pentru situaţia în care a ajuns fostul lider WTA.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și