Închide meniul

Simona Halep a distrus-o pe Donna Vekic în primul set: 6-0! Lecţie de tenis predată de „Simo”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 august 2022, 18:40

Simona Halep a distrus-o pe Donna Vekic în primul set: 6-0! Lecţie de tenis predată de „Simo

Simona Halep, la turneul de la Washington

Simona Halep, la turneul de la Washington/ Profimedia

Simona Halep a demolat-o pe Donna Vekic în primul set al întâlnirii de la Toronto, în care s-a impus la 0. Românca a avut o evoluţie fantastică împotriva croatei, ajunsă înafara top 80.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a câştigat primul set al duelului cu Donna Vekic, după doar 21 de minute de joc. Românca a reuşit trei break-uri, fără a avea emoţii pe propriul serviciu.

Simona Halep, set la 0 cu Donna Vekic

Simona Halep a controlat pe deplin primul set al întâlnirii cu Donna Vekic. Românca a pierdut doar 2 puncte pe prorpiul serviciu, iar pe serviciul al doilea, a pierdut doar 3.

Pe serviciul advers, Halep a reuşit să câştige trei break-uri, prin ultimul reuşind să-şi adjudece primul set. Astfel, după doar 21 de minute, românca este mai aproape cu un set de calificarea în runda secundă la Toronto.

Reclamă

În continuare, Halep a început perfect şi setul secund, având 1-0. Românca şi-a adjudecat astfel 7 game-uri cosecutive, forma sa fiind de senzaţie.

Simona Halep e pe locul 15 WTA

Simona Halep e pe locul 15 WTA! Simo a urcat un loc faţă de săptămâna trecută şi se află pe poziţia a 15-a în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste publicat luni, după ce a fost nevoită să abandoneze în optimi la Washington.

Poloneza Iga Swiatek este în continuare lider detaşat, cu aproape 4.000 de puncte avans faţă de estoniana Anett Kontaveit. Pe locurile 3-4 se află, la egalitate de puncte, Paula Badosa şi Maria Sakkari.

Reclamă 4 / 0/3

România are cinci reprezentante în top 100, celelalte trei fiind Irina-Camelia Begu – locul 33, Sorana Cîrstea – locul 38 şi Jaqueline Cristian – 75. Mihaela Buzărnescu se îndreaptă spre ieşirea din top 200, coborând 43 de locuri, fapt care a dus-o pe 176. Ea s-a accidentat la Iaşi în primul tur.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și