Închide meniul

Simona, discurs emoţionant după ce a câştigat turneul de la Roma. "Să ne vedem în finala de la Roland Garros"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 septembrie 2020, 13:37

Simona, discurs emoţionant după ce a câştigat turneul de la Roma. "Să ne vedem în finala de la Roland Garros"

Profimediaimages

Simona Halep, la fileu cu Ilie Năstase și Gică Popescu

Românca a dominat finala cu Karolina Pliskova şi a câştigat cu 6-0 primul set. În actul secund, adversara ei a decis să abandoneze din cauza problemelor medicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a câştigat turneul de la Roma

Învinsă de Pliskova în precedentele două dispute, Simona a dat dovadă de mult fair-play la festivitatea de premiere. I-a transmis un mesaj emoţionant Karolinei, pe care speră să o întâlnească în turneul de Grand Slam de la Roland Garros.

"Vreau să te felicit, Karolina, ştiu că nu este uşor să închei turneul aşa. Să revii cât mai rapid în circuit. Recuperoare uşoară şi să ne vedem în finala de la Roland Garros", i-a transmis Simona adversarei sale din finală.

A fost a 14-a victorie la rând pentru româncă şi al 3-lea turneu consecutiv câştigat. În acest an a mai triumfat la Dubai şi la Praga.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și