Închide meniul

„Simona, dopată, băi sunteţi nebuni la cap?” Ion Ţiriac, atac la persoana acuzată că i-a distrus cariera Simonei Halep

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 octombrie 2023, 14:27 / Actualizat: 27 octombrie 2023, 16:14

Reclamă
„Simona, dopată, băi sunteţi nebuni la cap? Ion Ţiriac, atac la persoana acuzată că i-a distrus cariera Simonei Halep

Ion Ţiriac, atac la persoana acuzată că i-a distrus cariera Simonei Halep

Ion Ţiriac şi Simona Halep / Colaj AS.ro

Ion Ţiriac, atac la persoana acuzată că i-a distrus cariera Simonei Halep. Fostul mare jucător de tenis a avut o nouă reacţie în scandalul de dopaj în urma căruia constănţeanca a primit 4 ani de suspendare. Halep a depus oficial apel la TAS şi va încerca să îşi dovedească nevinovăţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţiriac face scut în jurul fostei campioane de la Wimbledon şi Roland Garros. Miliardarul român i-a arătat cu degetul pe membrii staff-ului Simonei. Acuză că fizioterapeuta Candice Hoghier, de la Academie Mouratoglou, este singurul vinovat. Ea este cea care i-a recomandat româncei suplimentele contaminate cu Roxadustat.

Ion Ţiriac, atac la persoana acuzată că i-a distrus cariera Simonei Halep

Ţiriac nu îşi explică de ce Simona Halep nu are parte de mai multă susţinere în România, ţinând cont de performanţele uriaşe pe care le-a obţinut în circuitul WTA.

Cine e Simona Halep? Noi, românii, suntem o naţie, pe cuvântul meu că îţi vine să plângi din când în când. Măi, fata asta a câştigat Wimbledon pentru noi. Ştii ce e ăla Wimbledon, aţi auzit de Wimbledon vreodată? Dacă câştigi Wimbledon, eşti eroul lumii. Aţi uitat toţi că a câştigat Wimbledon? Că i-a dat cineva să bea compot cu mere sau cu pere.

În sfârşit, a reuşit să vină pe pământ să spună şi primul lucru pe care trebuia să îl spună eră `cum am putut eu să beau? Cine e aici? Echipa mea! Să nu vă atingeţi de echipa mea`. Uite că se pare că din echipă i-a dat cineva să bea. Simona Halep, dopată, băi sunteţi nebuni la cap? Pentru primul tur de la US Open, unde a jucat întotdeauna slab. Simona Halep este cine este, numărul unu atâta timp. French Open trebuia să îl câştige de trei ori. În cartea mea de adrese, e o mare personalitate, una dintre româncele care ne-a adus ceva pe masă când ne era foame.

Reclamă

Unde suntem? Pe ce lume suntem? Când după un an de zile vine cineva şi spune `da, atât am săpat să vedem de unde vine ăsta. Am mai găsit altceva, paşaportul biologic`. L-ai găsit acum şase luni? Păi şi şase luni ce ai făcut? De ce nu ai venit în ziua aia să îmi spui că este nu ştiu cine? De ce şase luni? Ai controlat-o de 380 de ori în 10 ani. De ce şase luni? Cum spune prietenul meu din fotbal, domnul Becali, ‘e o treabă care nu e’„, a declarat Ion Ţiriac în cadrul unui eveniment.

Simona Halep a împlinit 32 de ani în luna septembrie. Nu a mai jucat niciun meci de mai bine de un an şi a rămas fără puncte în circuitul mondial. Acesta este şi motivul pentru care a fost „ştearsă” din clasament.

Reacţia oficială a celor de la TAS, după ce Simona Halep a făcut apel în cazul de dopaj

Halep mai are o singură şansă de a scăpa de suspendarea de patru ani, la Lausanne. Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anunţat, într-un comunicat, că nu se poate preciza un termen în ceea ce priveşte durata procesului. De asemenea, TAS a precizat că decizia care se va lua va fi una definitivă şi nu mai poate fi atacată.

Reclamă 4 / 0/3

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS-CAS) a înregistrat apelul depus de jucătoarea română de tenis Simona Halep împotriva deciziei luate de tribunalul Agenției Internaționale pentru Integritatea Tenisului (ITIA) pe 22 septembrie, în care a fost găsită vinovată de încălcarea unor reguli antidoping şi sancționată cu o perioadă de ineligibilitate de patru ani, începând cu 7 octombrie 2022 şi cu descalificarea rezultatelor obținute în perioada 29 august 2022 – 7 octombrie 2022, inclusiv retragerea oricăror medalii, titluri, puncte şi premii în bani.

Procedurile de arbitraj ale TAS au început. În concordanță cu Codul sportiv de arbitraj (Codul TAS-CAS), părțile fac schimb de acte depuse în scris, iar panelul de arbitri va decide constituirea cazului.

Apoi, panelul va dispune direcții procedurale pentru următoarea fază a procesului, inclusiv stabilirea unei audieri. După audiere, panelul va delibera şi va emite o decizie de arbitraj care va cuprinde hotărârea sa în acest caz şi motivarea ei.

În acest moment nu este posibilă indicarea unei perioade de timp pentru durata procesului şi emiterea deciziei. Decizia panelului TAS va fi una finală şi inatacabilă, cu excepția dreptului părților de a face un apel la Tribunalul federal elvețian, în termen de 30 de zile”, a fost comunicatul celor de la TAS.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și