Închide meniul

Simona Halep a dezvăluit cum se simte înaintea turneului de la Stuttgart. Ce obiectiv şi-a trasat pentru sezonul de zgură

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 aprilie 2021, 9:53

Simona Halep a dezvăluit cum se simte înaintea turneului de la Stuttgart. Ce obiectiv şi-a trasat pentru sezonul de zgură

Profimediaimages

Simona Halep va lua startul în turneul de la Stuttgart

Halep va fi cap de serie numărul 2 în competiţia a cărei favorită este Ashleigh Barty. Simona va lua startul direct în optimile de finală şi anunţă că are planuri mari în sezonul de zgură. Va juca pe suprafaţa ei preferată!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: "Vreau să câştig toate turneele pe zgură"

"Am avut mai mult de două săptămâni de pauză şi tratament pentru umăr. Mă simt mult mai bine. Îmi doresc mult titlul la Stuttgart. Este un turneu minunat şi unul dintre obiectivele mele este să îl câştig. Vreau să câştig toate turneele pe zgură, dacă este posibil", a declarat Halep, potrivit news.ro.

Simona Halep va juca direct în turul doi la Stuttgart, cu învingătoarea partidei dintre sportivele cehe Marketa Vondrousova, locul 20 mondial, şi Marie Bouzkova, locul 53 mondial.

Simona Halep a fost la un pas să se retragă din tenis

Cu un început de sezon dificil, Simona Halep nu se lasă. Românca vrea să mai joace tenis cel puțin trei sau patru ani. Pandemia de coronavirus a făcut-o să-și dorească asta.

"Obiectivul meu este să mai joc încă 3 sau 4 ani. Înaintea pandemiei am zis că vreau să mai joc doar un an, dar am stat mult acasă și am văzut cum este viața normală. Este cam plicitisor. În tenis am parte de adrenalină. Voi mai jucă încă câțiva ani. Obiectivul este să ajung la cea mai bună versiune a mea", a spus Simona Halep.

Reclamă

Halep a abandonat anul acesta turneele de la Doha și Dubai și s-a retras după primul tur la Miami. De asemenea, n-a participat la barajul de Fed Cup dintre România și Italia.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și