Închide meniul

Simona Halep a scăpat de Serena Williams la Miami! "Sunt dezamăgită că trebuie să mă retrag!" + Cum a glumit pe seama noului căpitan al echipei de Fed Cup

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 martie 2021, 20:23

Simona Halep a scăpat de Serena Williams la Miami! "Sunt dezamăgită că trebuie să mă retrag!" + Cum a glumit pe seama noului căpitan al echipei de Fed Cup

profimediaimages.ro

Simona Halep va juca la turneul de la Miami

Serena Williams a anunţat că se retrage prin intermediul unui comunicat oficial. De-a lungul carierei, sportiva din America a câştigat de opt ori turneul de la Miami.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sunt dezamăgită că trebuie să mă retrag de la Miami Open din cauza unei operaţii chirurgicale orale suferită recent. Turneul de la Miami este unul special pentru mine pentru că este casa mea. Sunt supărată că nu voi putea să văd fanii incredibili anul acesta, dar mă voi întoarce curând.", a transmis Serena, potrivit MiamiHerald.

Turneul de la Miami va avea loc în perioada 23 martie – 3 aprilie. Simona Halep va fi cap de serie numărul 3. În ediţia precedentă, în 2019, constănţeanca a ajuns până în penultimul act al competiţiei, unde a fost învinsă de Karolina Pliskova.

Simona Halep, mesaj pentru Monica Niculescu, căpitanul echipei de Fed Cup

Recent, Monica Niculescu a fost numită noul căpitan al echipei naționale de senioare a României, după ce Florin Segărceanu a decis să renunțe la funcție.

În ultima postare de pe reţelele de socializare, Simona s-a amuzat şi i-a transmis un mesaj Monicăi, care se antrena pe "Hard Rock Stadium", superba arena de 65.000 de locuri din Miami.

Reclamă

"Te văd, căpitane", a scris numărul 3 mondial pe Instagram.

Ce s-a întâmplat cu premiile pentru care va lupta Simona Halep la Miami

Până la Fed Cup, Simona Halep speră să facă o figură cât mai frumoasă la Miami, deşi gazdele au luat o decizie şoc. Au redus premiile cu aproape 80% din cauza pandemiei.

Reclamă 4 / 0/3

Premiul pentru câştigătorii din cele două întreceri, masculină şi feminină, este de 300.000 de dolari. La ediţia precedentă, în 2019, cel mai mare cec a fost 1,3 milioane de dolari. În total, premiile au scăzut de la 16,7 milioane de dolari la 6,6 milioane de dolari. Competiţia are loc între 23 martie şi 3 aprilie.

Ultima partidă oficială a Simonei a avut loc pe 16 februarie, 3-6, 3-6, cu Serena Williams, în sferturi, la Australian Open 2021.

Recomandări
  • Simona Halep a scăpat de Serena Williams
  • Turneul de la Miami va avea loc în perioada 23 martie - 3 aprilie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:50 LIVE TEXTFCSB – Rapid 1-2! Darius Olaru a deschis scorul. Krasniqi şi Rrahmani au întors rezultatul în numai 6 minute! 20:48 Adrian Şut, la un pas de transferul vieţii! Porto şi Atlethic Bilbao şi-au trimis oamenii la derby-ul cu Rapid 20:43 FotoScenografie de senzație pregătită de fanii FCSB-ului, la derby-ul cu Rapid! Atmosferă de sărbătoare pe Arena Națională 20:20 Un apropiat al lui Adi Mutu, noul „antrenor principal” al Rapidului! A fost trecut pe foaia de joc în locul lui Bogdan Lobonţ 19:53 „Dezminţi că ai fost capul răutăţilor?” Reacţia lui Vlad Achim, după acuzaţiile lui Adrian Mititelu 19:45 LIVE VIDEOQPR – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. Watford – Hull City 0-0 și Leicester – West Brom 2-1. Spectacol în Championship 19:37 FotoPrimul lucru pe care l-a făcut Constantin Budescu, după ce a plecat de la Farul! A scos din buzunar o sumă uriașă 19:22 FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță, eroul oltenilor! „Câinii” puteau ieși din zona roșie! Au condus până în minutul 90 19:20 VideoCe au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid! Florinel Coman a declanşat isterie 19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor Vezi toate știrile
Citește și