Închide meniul
NEWS ALERT

Simona Halep a primit un wildcard la turneul de la Madrid! Prima reacție a româncei

Alex Ioniță Publicat: 3 aprilie 2024, 19:30

Reclamă
Simona Halep a primit un wildcard la turneul de la Madrid! Prima reacție a româncei

Simona Halep a un primit wildcard pentru Madrid Open

Simona Halep / Profimedia

Simona Halep a primit un wildcard la turneul de la Madrid. Chiar sportiva a făcut anunțul oficial, prin intermediul unei postări pe contul personal de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, jucătoarea noastră va concura din nou în circuitul WTA. Primul turneul la care românca a jucat, de la revenire, a fost la Miami. Atunci, a fost eliminată în primul tur de Paola Badosa.

Simona Halep a primit un wildcard la turneul de la Madrid

Turneul de la Madrid se va desfășura în perioada 23 aprilie – 5 mai. Imediat cum a primit acest wildcard, Simona Halep a scris un mesaj pe rețelele de socializare, în care le-a mulțumit organizatorilor.

„Mulțumesc foarte mult, Madrid Open, pentru acest wild card. Madridul a fost mereu un turneu special pentru mine, cu amintiri plăcute. Sunt recunoscătoare că îmi pot face mai multe amintiri!”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Reclamă

În trecut, Simona Halep a mai câștigat de 2 ori consecutiv turneul de la Madrid. Se întâmpla la edițiile din 2016 și din 2017.

De asemenea, jucătoarea noastră a mai fost finalistă la turneul WTA 1000 din Madrid, la edițiile din 2014 și din 2019.

Reclamă 4 / 0/3

OFICIAL | Simona Halep a revenit în clasamentul WTA

OFICIAL | Simona Halep a revenit în clasamentul WTA! Fostul lider mondial s-a întors pe terenul de tenis după o pauză de un an şi jumătate, după ce suspendarea de patru ani a fost redusă la 9 luni. Ea a participat la Miami, acolo unde a pierdut în primul tur în faţa Paulei Badosa.

Pentru prezenţa pe tabloul principal, Simona Halep a primit 10 puncte WTA. Astfel, ea a revenit în ierarhia feminină după o pauză de şapte luni.

Fostul lider mondial Simona Halep a revenit în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA) publicat luni, la şapte luni de la ultima sa apariţie în ierarhie şi ocupă locul 1.143, cu cele 10 puncte primite pentru participarea la Miami Open, potrivit agerpres.ro.

Halep, suspendată din octombrie 2022, din cauza unui test antidoping pozitiv, şi revenită în circuit luna trecută, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne i-a redus sancţiunea de la patru ani la nouă luni, a figurat ultima oară în clasamentul WTA pe 28 august 2023, când ocupa locul 1.138.

Polonia Iga Swiatek şi-a consolidat poziţia de lider al clasamentului, având acum un avans de circa 2.800 de puncte faţă de belarusa Arina Sabalenka, în timp ce aceasta se află acum la 840 de puncte de Coco Gauff, ocupanta locului al treilea.

Grecoaica Maria Sakkari a reuşit să urce două locuri şi se află acum pe locul 7.

Americanca Danielle Collins, care a cucerit titlul la Miami, a reuşit un salt de 31 de locuri, fiind acum pe poziţia a 22-a.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și