Închide meniul

Simona Halep a urcat în clasamentul WTA, chiar dacă nu a mai jucat de aproape un an! Sorana Cîrstea, cea mai bine clasată româncă

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 24 iulie 2023, 10:32

Simona Halep a urcat în clasamentul WTA, chiar dacă nu a mai jucat de aproape un an! Sorana Cîrstea, cea mai bine clasată româncă

Simona Halep a urcat în clasamentul WTA

Simona Halep / Hepta

Simona Halep a urcat în clasamentul WTA, chiar dacă nu a mai jucat de aproape un an! Fostul lider mondial a urcat de pe locul 55 pe locul 54 în ierarhia WTA, în ciuda faptului că este suspendată provizoriu pentru dopaj încă din luna octombrie a anului trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot în această săptămână, Sorana Cîrstea a devenit cea mai bine clasată jucătoare a României, după ce a rămas pe locul 32. Ea a profitat de faptul că Irina Begu a coborât în clasament 10 locuri, până pe poziţia 41, după finala pierdută la Iaşi, în faţa Anei Bogdan.

Simona Halep a urcat în clasamentul WTA, chiar dacă nu a mai jucat de aproape un an! Sorana Cîrstea, cea mai bine clasată româncă

Chiar dacă nu a mai jucat de la US Open 2022, fiind suspendată provizoriu pentru dopaj, Simona Halep a urcat o poziţie în clasamentul WTA. Acest lucru se datorează faptului că dubla câştigătoare de Grand Slam nu a avut puncte de apărat, neparticipând la vreun turneu în urmă cu un an, în această perioadă, în timp ce alte jucătoare au pierdut puncte şi locuri în clasament.

Campioană la Iaşi, Ana Bogdan a urcat 10 poziţii în clasamentul WTA şi a ajuns pe locul 39, cea mai bună clasare a carierei de până acum pentru jucătoarea din Sinaia.

Irina Begu, cea care a fost învinsă de Ana Bogdan în finala turneului de la Iaşi, scor 2-6, 3-6, a coborât 10 locuri în clasamentul WTA şi a ajuns pe poziţia 41. De acest lucru profită Sorana Cîrstea, cea care a rămas pe locul 32 WTA şi este cea mai bine clasată jucătoare a României.

Reclamă

Jaqueline Cristian, în vârstă de 25 de ani, ocupă locul 121 WTA în acest, după ce a urcat două poziţii în clasament.

Ana Bogdan a câștigat turneul de la Iași. Sportiva a fost vizibil emoționată după finală

Jucătoarea din Sinaia a reușit să o învingă pe Irina Begu în 2 seturi, scor 6-2, 6-3. Până la acest meci, cele două jucătoare s-au întâlnit până acum o singură dată, anul trecut, în sferturile turneului de la Parma. Atunci, Ana Bogdan a câştigat partida cu 6-2, 7-6(6).

Ana Bogdan i-a transmis un mesaj superb Irinei Begu, după ce a învins-o în finala turneului de la Iași. Sportiva a fost vizibil emoționată după meci și a declarat că nu apreciază duelurile cu jucătoarea care era, până duminică, cea mai bine cotată româncă în clasamentul WTA.

Reclamă 4 / 0/3

„Încă nu realizez ce s-a întâmplat, cred că încă visez. Am visat foarte mult la acest moment, să țin din nou acest trofeu în mână. Trofeu simbolizează puterea mea interioară de a lupta mereu. Ducem lupte pe care puțini oameni le știu, luptele din spatele cortinei, dar acest trofeu simbolizează acea putere interioară, trebuie să arătăm că ne putem înteplini visurile.

Irina (n.r. Begu), îți mulțumesc pentru acest meci, datorită ție mi-am ridicat nivelul astăzi, datorită ție am jucat mai bine. Cel mai greu moment din viața noastră este acela când trebuie să jucăm una împotriva celeilalte. Am luptat cu tot sufletul să ridic acest trofeu, vă mulțumesc tuturor!”, a spus Ana Bogdan, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și