Închide meniul
Foto

Simona Halep, antrenament până la epuizare în Dubai! Imaginile postate de româncă, înaintea procesului de la TAS

Viviana Moraru Publicat: 15 ianuarie 2024, 19:28

Reclamă
Simona Halep, antrenament până la epuizare în Dubai! Imaginile postate de româncă, înaintea procesului de la TAS

Simona Halep, antrenament până la epuizare în Dubai

Simona Halep, în timpul unui antrenament/ Colaj Instagram

Simona Halep a făcut un antrenament până la epuizare în Dubai! Românca a revenit pe terenul de tenis, înaintea procesului de la TAS. „Simo” a postat o serie de fotografii de la sesiunile de pregătire, pe conturile oficiale de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep este în aşteptarea procesului de la TAS, după ce a contestat suspendarea de patru ani primită de la ITIA. Procesul româncei de la Tribunalul de la Lausanne va avea loc în perioada 7-9 februarie.

Simona Halep, antrenament până la epuizare în Dubai

Simona Halep s-a relaxat în ultima perioadă la Dubai, şi ulterior a revenit pe terenul de tenis. Românca a postat mai multe fotografii de la antrenamentele extrem de solicitante pe care le-a făcut.

Din ultima fotografie postată de Halep reiese faptul că antrenamentul efectuat a fost unul de succes, însă a epuizat-o complet. (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

De asemenea, Simona Halep a transmis şi un scurt mesaj, alături de fotografiile postate de la antrenamente: „Uneori pe barcă… (n.r. pozele de pe iaht). Dar în majoritatea timpului la muncă”, a transmis Halep, pe Instagram, cu trimitere la faptul că s-a relaxat, în urmă cu câteva zile, pe un iaht din Dubai.

Reclamă

Ultimul meci bifat de Simona Halep a fost în primul tur de la US Open 2022. La momentul respectiv, românca pierdea în faţa Dariei Snigur, iar la scurt timp, a fost suspendată pentru dopaj, ca urmare a faptului că a fost depistată cu Roxadustat.

Ion Ţiriac, verdict sumbru pentru Simona Halep

Ion Ţiriac a oferit un verdict sumbru pentru Simona Halep, înaintea procesului româncei de la TAS. Fostul tenismen a declarat că sunt şanse mici ca pedeapsa lui „Simo”, de patru ani de suspendare, să fie redusă la Tribunalul de la Lausanne.

Ion Ţiriac a fost întrebat despre procesul Simonei Halep. Omul de afaceri a răspuns fără să stea pe gânduri şi a declarat că se îndoieşte că judecătorii de la TAS îi vor reduce suspendarea româncei.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Ţiriac a mai identificat şi care a fost singura greşeală comisă de Simona Halep, după ce a fost depistată cu Roxadustat. Acesta a transmis faptul că Halep ar fi trebuit să-i tragă la răspundere pe membrii staff-ului său.

Mă îndoiesc că TAS-ul face foarte mult. În general, nu fac, pentru că au hotărât ăia care știu ce au hotărât.

Simona Halep a făcut o singură greșeală. Nu a spus de la început: ‘vă rog să îi luați pe oamenii care au grijă de mine, nu pe mine. De-aia îi plătesc”, a declarat Ion Ţiriac, conform sport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și