Închide meniul

Simona Halep, anunţ despre viitorul ei în tenis: „Vreau să lupt pentru titluri din nou!”

Viviana Moraru Publicat: 27 aprilie 2023, 23:32

Reclamă
Simona Halep, anunţ despre viitorul ei în tenis: „Vreau să lupt pentru titluri din nou!

Simona Halep, anunţ despre viitorul ei în tenis

Simona Halep, în timpul unui interviu/ Profimedia

Simona Halep a făcut un anunţ despre viitorul ei în tenis. Românca a dezvăluit că îşi doreşte din nou să câştige trofee, deşi este conştientă că nu îi va fi uşor să revină în top, ţinând cont de faptul că nu a mai bifat niciun meci din luna octombrie, de când a fost suspendată pentru dopaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a oferit primul interviu, după ce a fost depistată dopată. Românca a vorbit pe larg despre tot ceea ce a trăit în ultimele luni, în care nu a putut juca tenis.

Simona Halep, anunţ despre viitorul ei în tenis

Simona Halep a dezvăluit faptul că îşi doreşte să revină cât mai repede pe teren. Aceasta susţine că tenisul a reprezentat totul în viaţa ei, până la vârsta de 31 de ani, şi vrea să triumfe din nou într-un turneu mare.

Cu toate acestea, românca este conştientă de faptul că îi va fi extrem de dificil să revină la un nivel bun, deoarece a fost o perioadă de opt luni în care nu a bifat niciun meci. „Simo” a mai declarat că timpul nu este de partea ei în acest proces de dopaj în care este implicată, iar cu fiecare zi care trece, îi este şi mai dificl să revină pe teren.

„Îmi doresc foarte mult să joc din nou pentru că iubesc acest sport și vreau să joc din nou pentru marile titluri. Toată viața mea am muncit pentru asta. Am continuat să joc (n.r. în timpul suspendării) pentru că aveam speranța că acest caz se va rezolva. Am avut multe amânări. Nu a fost ușor să rămân concentrată, dar am făcut tot ce am putut și am rămas cât mai concentrată să lucrez și să exersez cât mai mult posibil.

Reclamă

Până acum, tenisul a fost întotdeauna viața mea. Simt că vreau să o fac din nou. Vreau să fiu la fel de puternică aşa cum am fost înainte, chiar mai mult dacă se poate. Lucrez pentru asta și știu că o să mă chinui pentru că vor fi aproape opt luni fără a juca un meci oficial și mai e și toată presiunea care a existat în acest caz. Cred cu tărie că dacă muncesc din greu, pot juca din nou la cel mai înalt nivel.

La vârsta aceasta (n.r. 31 de ani), este extrem de greu să pierzi zile, săptămâni, luni. Eşti speriat de accidentări. Când nu ai meciuri oficiale, este cu atât mai riscant. Când timpul trece aşa, este greu să revii”, a declarat Simona Halep, pentru tennismajors.com.

Simona Halep a dezvăluit că toate probele i-au fost respinse! Când ar urma să fie judecată

Simona Halep a dezvăluit că toate probele i-au fost respinse şi totodată, a mărturisit când ar urma să fie judecată. Românca se simte nedreptăţită şi susţine că cei de la ITF i-au refuzat toate dovezile, deşi aceasta le are încă din luna decembrie.

Reclamă 4 / 0/3

„Au trecut atâtea luni de când am fost suspendată inițial, deși am toate dovezile din decembrie. Nu cer tratament special. Cer doar să fiu judecată. Am trimis dovezile la Federația Internațională de Tenis (ITF) și ei le-au refuzat. Le-am trimis în decembrie. ITF le-a refuzat și încă ne luptăm cu asta. Întrucât ITF le-a refuzat, singura șansă de a fi soluționat acest caz este să merg la tribunal pentru a avea o audiere și să prezint toate dovezile că testul meu pozitiv a fost contaminat. Am trimis toate rezultatele în decembrie la ITF pentru a arăta că a existat o contaminare în proba mea, dar ei au negat-o. Îi căutam în fiecare zi.

Aveam o mare speranță că pot merge la tribunal pentru a avea o audiere și a ști dacă pot juca Indian Wells sau nu. Audierea din 28 februarie nu a avut loc deoarece ITF a solicitat mai mult timp pentru a face teste suplimentare. Chiar dacă o așteptam, audierea a fost amânată pentru 24 martie. Apoi, ITF a cerut ca audierea din 24 martie să fie anulată. Nu am fost de acord cu asta pentru că, după cum spune regula, un jucător care este suspendat provizoriu are dreptul să obțină o audiere rapidă. Totul durează atât de mult. Am cerut ITF să-mi ridice sancțiunea pentru a putea juca, dar au refuzat”, a declarat tennismajors.com.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și