Închide meniul

Simona Halep, anunț uriaș despre viitorul în tenis! „Cred că pot să mai joc la nivel înalt!” Ce obiective are sportiva

Alexandru Ivan Publicat: 18 septembrie 2021, 9:22

Simona Halep, anunț uriaș despre viitorul în tenis! „Cred că pot să mai joc la nivel înalt! Ce obiective are sportiva

Motivul pentru care Toni Iuruc a divorţat de primele două soţii

Simona Halep divorţează de Toni Iuruc / Instagram Simona Halep

  • Simona Halep, anunț uriaș despre viitorul în tenis
  • Ce obiective are sportiva

Măcinată de accidentări în acest an, Simona Halep a absentat de la Roland Garros și Jocurile Olimpice, ratând și alte turnee importante precum Doha sau Dubai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, anunț uriaș despre viitorul în tenis după nunta cu Toni Iuruc

Halep a dat însă asigurări că va juca tenis cel puțin încă doi sau trei ani. Obiectivul său este să revină în top 10 WTA.

„Mai vreau să joc doi-trei ani… trei ani cu puţin noroc. Să vedem cum o să fiu cu accidentările, îmi doresc tare mult să mai ajung în top 10, nu ştiu dacă se va mai întâmpla. Fac ce pot, de acum încolo ceea ce va veni este un bonus. Îmi place mult tenisul şi cred că pot să mai joc la nivel înalt.

Reclamă

Anul viitor va fi un program încărcat, dar voi fi sută la sută pentru tenis. Anul acesta a fost greu din cauza accidentărilor, dar sper că anul viitor o să fiu sănătoasă şi o să joc tot ce îmi propun”, a declarat Simona Halep.

În prezent, Simona Halep ocupă poziția a 11-a în clasamentul WTA. Constănțeanca a început 2021 pe locul al doilea mondial, dar a avut o cădere abruptă din cauza absențelor de la turneele importante.

Reclamă

Simona Halep și-a anunțat prezența la trei turnee

După participarea la US Open, Halep va juca și la Transylvania Open, Indian Wells și Moscova. Cel mai mult așteaptă să evolueze în fața publicului de la Cluj.

„Am emoţii să joc din nou în faţa fanilor români la Cluj, mă tot gândesc la acest turneu. Totodată, îmi va face bine pentru că acolo voi avea o susţinere foarte bună, iar eu sunt pe un fond de încredere nu foarte ridicat după acea accidentare. Dar cu meciuri mai multe eu sper să îmi revin la nivelul la care am fost.

Am ales să joc la Indian Wells pentru că este turneu Mandatory, încă sunt acolo pe tablou, la Moscova pentru că am câştigat turneul şi am avut un sentiment plăcut să joc acolo tot timpul, iar la Cluj (n.r. – Transylvania Open) am ales să evoluez pentru că îmi place orașul. E un turneu la noi în ţară, sunt oameni frumoşi care mereu mă aşteaptă cu plăcere şi mă fac să mă simt bine”, a mai spus Simona Halep.

Reclamă 4 / 0/3

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”