Închide meniul

Simona Halep are parte de susținere în circuitul WTA: „Sper din tot sufletul că Simo nu va mai avea mult de așteptat!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 28 aprilie 2023, 17:58

Simona Halep are parte de susținere în circuitul WTA: Sper din tot sufletul că Simo nu va mai avea mult de așteptat!”

Unul dintre primii sponsori ai Simonei Halep, reacţie categorică în scandalul de dopaj

Simona Halep, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Simona Halep are parte de susținere în circuitul WTA. Daria Saville, fostă Gavrilova, a sărit în apărarea sportivei noastre pe rețelele de socializare, după primul interviu oferit de Simo, în scandalul de dopaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dubla câștigătoare de Grand Slam este suspendată din octombrie anul trecut, după ce a fost depistată pozitiv la roxadustat, o substanţă interzisă în circuit.

Simona Halep are parte de susținere în circuitul WTA: „Sper din tot sufletul că Simo nu va mai avea mult de așteptat!”

Daria Saville a urmărit interviu oferit Simonei Halep publicației Tennis Majors și i-a transmis un mesaj de susținere jucătoarei noastre. Sportiva din Australia își dorește ca Simo să primească un verdict cât mai repede.

„Sentimentul de incertitudine e groaznic, nu pot să îmi imaginez cât de stresant este pentru Simona. Sper din tot sufletul că Simo nu va mai avea mult de așteptat și va fi judecată pentru a putea merge înainte”, a scris Daria Saville pe contul personal de Twitter, dar și la videoclipul publicat de Simona Halep pe Instagram.

Ion Țiriac o susține pe Simona Halep: „Ea e o fată inteligentă, e vorba de o manipulare!”

Ion Țiriac o susține pe Simona Halep în scandalul de dopaj. Omul de afaceri consideră că dubla câștigătoare de Grand Slam nu a încălcat regulamentul, cel puțin nu cu bună știință.

Reclamă

„Se antrenează în fiecare zi, acolo la mine, la Stejarii, de parcă ar trebui să joace mâine. Îmi spune că nu, că iar au amânat-o.

După părerea mea, această manipulare care se face în lumea sportului este impermisibilă. Dacă tu ești declarat pozitiv atât în proba A, cât și în proba B, ești pozitiv.

De ce ești pozitiv? Legea care a făcut WADA – compania mondială care are sarcina de a se ocupa cu aceste treburi care aparțin de fapt Comitetului Olimpic Internațional – eu am fost unul dintre cei cinci care au format-o, în anii 2000.

Reclamă 4 / 0/3

Pozitiv e pozitiv. Dacă cinci te țin cu gura deschisă și al șaselea îți bagă ceva pe gură, ești pozitiv. Dar ăia sunt criminali și nu poți să fii considerat vinovat. Așa și cu Simona Halep. La 31 de ani, la US Open, unde niciodată nu a fost as, știind că a fost verificată cu trei zile înainte, după meci, automat după ce iese de pe teren… atât de tâmpită nu poate să fie nu Simona, care e o fată inteligentă, ci nimeni.

Se pare că au și găsit cam de unde vine. Mai mult decât atâta, este o probă care arată 0,00-nu-știu-cât la sută. De ce Federația Internațională și tribunalele o țin atâta?

Cine o să fie responsabil, dacă cumva Simona Halep nu e vinovată, sau este vinovată indirect, de toate aceste luni în care un profesionist a fost oprit să își facă meseria?”, a declarat Ion Țiriac, potrivit sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și