Închide meniul

Simona Halep Australian Open 2021 | Ajla Tomljanovic nu poate trece peste un meci dramatic pierdut cu Simona Halep. "Acel moment mă bântuie"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 februarie 2021, 11:23

Simona Halep Australian Open 2021 | Ajla Tomljanovic nu poate trece peste un meci dramatic pierdut cu Simona Halep. "Acel moment mă bântuie"

ProfimediaImages

Simona Halep - Ajla Tomljanovic, în turul 2 de la Australian Open 2021

"Nu mă uit niciodată la tragere. Nu e niciodată uşor să joci împotriva unui cap de serie. Sunt mai obişnuite cu meciurile. Am jucat cu Simona de câteva ori, dar nu am bătut-o niciodată. Întotdeauna au fost meciuri echilibrate. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simt că dacă voi urma planul de joc, am o şansă să câştig. Tenisul este imprevizibil şi favoritele ştiu asta. Nu am nimic de pierdut. Toată lumea vine bine pregătită aici", a spus Tomljanovic, în conferinţa de presă.  

Simona Halep Australian Open 2021 | Ajla Tomljanovic, aproape de victorie la Cincinnati

Tomljanovic a fost aproape de victorie, în 2018, la Cincinnati, atunci când a condus cu 3-0 în setul decisiv, cu două break-uri în faţă. Simo a revenit la timp şi a câştigat următoarele şase game-uri, pierzând doar 7 puncte. A fost 4-6, 6-3, 6-3 pentru "Simo". 

"În ultimul meci, am stat prea departe de teren şi m-am trezit târziu. Am fost aproape la Cincinnati, acel moment mă bântuie. Am condus cu 3-0 în setul decisiv. Dar aici este vorba de terminarea meciurilor şi de a juca bine în momentele cheie. De aceea ea se află acolo sus de atât timp", a mai spus australianca de 27 de ani. 

Simona Halep Australian Open 2021 | Cine este Ajla Tomljanovic, adversara din turul 2

Ajla Tomljanovic (27 de ani) are cea mai bună performanţă la un Grand Slam la Roland Garros 2014, atunci când a ajuns în optimi, acolo unde a fost învinsă de Carla Suarez Navarro. La Australian Open, ea a ajuns cel mai departe în turul 2 (2014, 2015, 2020 şi 2021).

Reclamă

Ea a câştigat de-a lungul carierei patru turnee ITF şi a adunat din premii peste 3 milioane de dolari. Ajla are 1.80 metri şi s-a apucat de tenis la 7 ani. Suprafaţa ei favorită este hardul şi lovitura preferată este backhand-ul.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și