Închide meniul

Simona Halep continuă să fie numărul 1! Mentalitate de mare campioană a româncei. "Nu am niciun regret"

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 septembrie 2020, 19:11

Simona Halep continuă să fie numărul 1! Mentalitate de mare campioană a româncei. "Nu am niciun regret"

AFP7 / Rob Prange via Hepta

Simona Halep a câştigat turneul de la Praga

  • Simona Halep nu a participat la US Open
  • Dezvăluiri despre discuţiile cu Darren Cahill

Doar patru jucătoare din TOP 10 au ales să se lupte pentru trofeul acestei ediţii. Halep a dezvăluit că nici măcar nu se mai uită la meciurile din turneul de Grand Slam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep nu regretă că a refuzat să participe la US Open

"M-am uitat la început. După ce am văzut primele meciuri am renunţat să mă mai uit pentru că mă simt ciudat să nu fiu la US Open. Dar cred că a fost o decizie bună. Mereu am luat deciziile bune pentru sănătatea mea şi acum am făcut acelaşi lucru.

Nu mă feresc de jucătoare bune ca să câştig un turneu. Dacă îl câştig atunci când joacă toate atunci e bucuria şi mai mare. Nu m-am gândit niciodată că este o oportunitate, m-am gândit doar la ce e bine pentru mine. De aceea am luat hotărârea aceasta. Nu am niciun regret că nu m-am dus", a declarat Simona Halep pentru TVR.

Reclamă

Întrebat de ce nu a convins-o pe Simona să se ducă la US Open, Darren Cahill a glumit şi a spus că se temea că ar putea fi concediat. Constănţeanca şi-a contrazis antrenorul. 

"Nu aş fi făcut asta. El mereu m-a înţeles, mereu mi-a acceptat dorinţele mele şi ceea ce am simţit. El a luat 100% şi m-a susţinut în ceea ce am vrut eu să decid. Nu m-a forţat cu nimic niciodată", a reacţionat a doua jucătoare a lumii.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”