Închide meniul

Simona Halep, dată pe spate de Carlos Martinez: „Mă ajută să mă redescopăr”. Care sunt calităţile antrenorului spaniol

Alex Masgras Publicat: 11 aprilie 2024, 21:29 / Actualizat: 11 aprilie 2024, 22:33

Reclamă
Simona Halep, dată pe spate de Carlos Martinez: „Mă ajută să mă redescopăr. Care sunt calităţile antrenorului spaniol

Simona Halep, dată pe spate de Carlos Martinez: "Mă ajută să mă redescopăr". Care sunt calităţile antrenorului spaniol

Simona Halep şi Carlos Martinez / Colaj Profimedia

Simona Halep a fost dată pe spate de Carlos Martinez. Românca a revenit în circuitul WTA la Miami, iar acum se pregăteşte intens pentru sezonul de zgură. Românca are şi un nou antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlos Martinez, cel care i-a antrenat în trecut pe Svetlana Kuznetsova, Marc Lopez, Feliciano Lopez sau Daria Kasatkina, este noul antrenor al fostului număr 1 WTA.

Simona Halep, dată pe spate de Carlos Martinez: „Mă ajută să mă redescopăr”. Ce calităţi are antrenorul spaniol

După o săptămână intensă de antrenamente alături de spaniol, Simona Halep a vorbit despre antrenorul recomandat chiar de Darren Cahill. Românca este încântată de noua colaborare şi a vorbit despre lucrurile care au impresionat-o la spaniolul de 49 de ani:

„Avem o săptămână de când lucrăm împreună, a fost una intensă. Am muncit destul de mult, poate mai mult decât mă aşteptam. Are un stil pe placul meu. E energic, mă corectează, îmi spune adevărul când nu dau bine. E bine să te încurajeze, dar trebuie să îţi spună şi realitatea. Îmi spune ce trebuie să îmbunătăţesc, dar o face într-un mod pozitiv. Este o persoană care mă ajută să mă redescopăr. Nu este uşor din punct de vedere emoţional, dar sunt pregătită şi mă bucur să lucrez cu el.

Acum se formează încrederea, redescopăr ritmul meciurilor, antrenamentelor grele. M-am antrenat şi în pauză, dar nu ai aceeaşi motivaţie. Îmi place, îl respect, îl admir şi cred că, dacă prima săptămână a mers bine, lucrurile vor merge bine şi în continuare. Vom face o analiză după Roland Garros”, a declarat Simona Halep, la digisport.ro.

Reclamă

De asemenea, românca a anunţat că va lua o decizie finală în privinţa spaniolului după turneul de la Roland Garros:

„Am hotărât să mai discutăm o dată după Roland Garros să văd și eu cum mă simt fizic și mental. E mai greu pentru mine față de cum mă așteptam”, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Oeiras, din Portugalia

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Oeiras, din Portugalia. Acesta ar fi trebuit să fie al doilea turneu la care românca trebuia să participe, după revenirea în tenis.

Reclamă 4 / 0/3

Iniţial, Halep acceptase invitaţia organizatorilor. Simona Halep a decis să nu participe de la turneul de la Oeiras, după ce primise un wild-card din partea organizatorilor.

Conform surselor AntenaSport, Simona Halep s-a accidentat la genunchi şi nu a vrut sub nicio formă să rişte să rateze turneul de la Madrid, care se va desfăşura în perioada 23 aprilie – 5 mai. Imediat cum a primit acest wildcard, Simona Halep a scris un mesaj pe rețelele de socializare, în care le-a mulțumit organizatorilor.

„Mulțumesc foarte mult, Madrid Open, pentru acest wild card. Madridul a fost mereu un turneu special pentru mine, cu amintiri plăcute. Sunt recunoscătoare că îmi pot face mai multe amintiri!”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și