Închide meniul

Simona Halep, dezvăluiri la revenirea în ţară. "Mă simt mult mai în siguranţă aşa. Am luat cea mai confortabilă decizie!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 august 2020, 15:36

Simona Halep, dezvăluiri la revenirea în ţară. "Mă simt mult mai în siguranţă aşa. Am luat cea mai confortabilă decizie!"

Simona Halep s-a întors în ţară după succesul de la Praga

  • Simona Halep nu va participa la US Open
  • Românca a câştigat turneul de la Praga
  • Halep este pe locul 2 în clasamentul WTA

A doua jucătoare a lumii a comparat situaţia în care a fost pusă acum cu cea din urmă cu patru ani, când nu a mai participat la Jocurile Olimpice. A evitat atunci să facă deplasarea în Brazilia pentru a nu risca să contacteze virusul Zika.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep nu va juca la US Open

Simona Halep a luat astăzi decizia de a nu participa în turneul de Grand Slam de la US Open. În Statele Unite sunt peste 5.4 milioane de cazuri de infectare cu Covid-19.

"Mereu am ales cea mai confortabilă decizie pentru sănătatea mea şi cea mai bună… aşa cum a fost şi la Olimpiadă în urmă cu câţiva ani, aşa am decis şi în momentul acesta. Bineînţeles că a fost dificilă această decizie, dar mă simt mult mai în siguranţă aşa. O să aştept să joc Roma şi o să mă pregătesc acasă", a declarat Simona Halep.

Reclamă

Simona Halep are moralul ridicat după ce a învins-o pe Elise Mertens în finala de la Praga. A ajuns astfel la 21 de turnee câştigate în carieră.

"A fost un turneu foarte bun şi mă bucur că am reuşit să îl câştig, un start bun după o perioadă foarte lungă. Sunt bucuroasă. Orice trofeu este important şi mai ales după 5-6 luni de pauză. Mi-am demonstrat singură că sunt motivată, concentrată şi că am făcut treabă bună în perioada de pregătire", a precizat campioana de la Wimbledon. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”