Închide meniul

Simona Halep – Ekaterina Alexandrova, meciul din "sferturile" de finală de la Stuttgart! La ce oră se va disputa partida

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 aprilie 2021, 21:04

Simona Halep – Ekaterina Alexandrova, meciul din "sferturile" de finală de la Stuttgart! La ce oră se va disputa partida

profimediaimages

Simona Halep, în sferturi la Stuttgart

Alexandrova a învins-o în turul doi pe favorita 8, jucătoarea elveţiană Belinda Bencic (12 WTA), scor 6-1, 7-5. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Ekaterina Alexandrova, în "sferturile" de la Stuttgart

Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat în sferturile de finală după ce a învins-o, tot joi, cu scorul de 6-1, 6-3, pe jucătoarea cehă Marketa Vondrousova, locul 20 WTA.

Simona Halep şi Ekaterina Alexandrova au mai fost adversare de trei ori. Halep s-a impus în faţa rusoaicei în 2019, la Cincinnati. În următoarele două confruntări, din 2019 de la Beijing şi 2021 de la Melbourne (Gippsland Trophy), s-a impus Alexandrova.

Simona Halep, după victoria cu Marketa Vondrousova

Simona Halep n-a mai jucat de aproape o lună, de când s-a retras de la turneul de la Miami. "Simo" n-a putut să participe nici la barajul de Fed dintre România și Italia din cauza problemelor medicale. Lunga perioadă de inactivitate a "înfometat-o" pe Simona Halep!

Reclamă

"Eram motivată să revin pe teren și să dau totul. Am așteptat de mult să joc acest meci. Simt că am jucat aproape de cel mai bun tenis al meu. Sunt fericită că m-am întors la Stuttgart. Sper să joc în fiecare an aici.

A fost un meci bun. Am fost puțin agitată înainte, pentru că pierdusem ambele confruntări precedente cu ea. Serviciul m-a ajutat foarte mult. Nu l-am antrenat mult, pentru că am avut probleme la umăr, așa că poate ar trebui s-o las mai moale cu antrenamentele la serviciu Dar știam la ce să mă aștept și știam ce trebuie să fac", a spus Simona Halep, după meciul cu Vondrousova.

Partida dintre Simona Halep și Ekateriona Alexandrova va avea loc vineri și va putea fi urmărită LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival Vezi toate știrile
Citește și