Închide meniul

Simona Halep – Elise Mertens 6-4, 5-7, 5-7 | Prima reacţie a belgiencei după ce a învins-o pe Simona. "Nu am timp să sărbătoresc!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 mai 2021, 14:43

Simona Halep – Elise Mertens 6-4, 5-7, 5-7 | Prima reacţie a belgiencei după ce a învins-o pe Simona. "Nu am timp să sărbătoresc!"

Profimediaimages

Elise Mertens a învins-o în set decisiv pe Simona Halep

  • Elise Mertens a eliminat-o pe Simona Halep
  • Cu cine va juca Mertens în sferturile de finală

Cap de serie numărul 13, Mertens s-a răzbunat pentru înfrângerea drastică suferită cu doi ani în urmă. Şi-a trecut atunci în cont numai trei game-uri şi părăsea în turul secund competiţia din capitala Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elise Mertens a câştigat meciul cu Simona Halep de la Madrid Open 2021

"A fost o adevărată bătălie, dar acum trebuie să-mi revin. Sunt foarte încântată să fiu în sferturile de finală pentru prima dată. Nu cred că am mult timp să sărbătoresc", a declarat Elise Mertens, la Digi Sport, imediat după ce a învins-o pe Simona Halep.

Pentru jucătoarea de 25 de ani urmează confruntarea cu Aryna Sabalenka. Sportiva din Belarus a defilat în "optimi", cu Jessica Pegula. S-a impus, după 54 de minute, cu 6-1, 6-2.

Reclamă

Înainte să vină la Madrid Open 2021, Elise Mertens a pierdut finala turneului WTA de la Istanbul. În finală a fost învinsă chiar de Sorana Cîrstea, scor 6-1, 7-6. Românca câştiga astfel primul trofeu după o pauză de 13 ani.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep