Închide meniul

Simona Halep este aproape de revenirea pe teren. Când va juca campioana de la Wimbldon. Anunțul organizatorilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 iunie 2020, 14:56

Simona Halep este aproape de revenirea pe teren. Când va juca campioana de la Wimbldon. Anunțul organizatorilor

AFP7 / Rob Prange via hepta

Simona Halep este aproape de revenirea pe teren

Oliviero Palma, directorul turneului de la Palermo, spune că ar fi onorat ca Simona să participe la competiția de pe zgură, prima de după pandemie. Pe lângă Halep, Palma vrea să le acorde invitații Pliskovei, Svitolinei, lui Bertens și lui Bencic. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep ar putea reveni în circuitul WTA pe 3 august

”Ar fi minunat ca Simona Halep să vină și să joace aici, dar sperăm să atragem și alte nume importante din circuitul WTA. Sper ca această competiție să se desfășoare cu fani și să obținem o aprobare de la statul italian. Sunt încrezător!”, a spus Palma, pentru Ubitennis.

Simona Halep, campioană la Wimbledon și Roland-Garros, a început bine sezonul 2020, bifând al 20-lea titlu al carierei în Emiratele Arabe Unite. Simona a învins-o în finala de la Dubai pe Elena Rybakina și în acest moment se află pe locul 2 WTA.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și