Închide meniul

Simona Halep – Gabriela Ruse, în „optimile” turneului de la Dubai. Organizatorii au stabilit ora meciului 100% românesc. Când va avea loc duelul

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 februarie 2022, 20:21

Simona Halep – Gabriela Ruse, în „optimile turneului de la Dubai. Organizatorii au stabilit ora meciului 100% românesc. Când va avea loc duelul

Simona Halep va juca împotriva Gabrielei Ruse la Dubai

Profimediaimages

  • Simona Halep – Gabriela Ruse, în optimile de finală de la Dubai
  • Când va avea loc meciul 100% românesc

Nici Gabriela Ruse nu s-a lăsat mai prejos și a reușit cea mai importantă victorie a carierei. A trimis-o acasă pe Paula Badosa, cu scorul de 6-3, 5-7, 6-4. Nu trecuse niciodată de o jucătoare din TOP 30 și a bătut-o acum pe ocupanta poziției 5 WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când va avea loc Simona Halep – Gabriela Ruse

Organizatorii competiției au stabilit ora meciului 100% românesc, din turul 2. Acesta a fost programat miercuri, pe terenul central, la ora 18:30. Halep a învins-o pe Ruse în precedentele două confruntări de până acum.

Gabriela Ruse poate da marea lovitură în turneul de la Dubai. Poate ajunge, în premieră, în TOP 50 WTA.

Reclamă

Am jucat destul de bine astăzi, nu mai puteam fizic la un moment dat, pentru că am jucat destul de mult şi răceala m-a cam doborât de o săptămână încoace, antibioticul şi toate pastilele pe care le-am luat le-am simţit, însă sunt bucuroasă şi se pare că voi juca din nou cu Simona. Nu m-am gândit nicio secundă că Paula este locul 5 mondial, ştiu că jocul meu este acolo şi vreau să fiu din ce în ce mai pregătită ca să pot câştiga astfel de meciuri.

Mă simt din ce în ce mai bine pe teren şi chiar cred că pot reuşi din ce în ce mai mult. Paula este o jucătoare foarte bună, dar am crezut în şansa mea şi am luptat până la capăt”, a spus Gabriel Ruse, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Simona Halep, calificare în turul 2 de la Dubai

Simona Halep a câştigat meciul cu Alison Riske, scor 6-2, 6-4, în primul tur al turneului de la Dubai. Campioana noastră a învins-o fără mari emoţii pe americancă, după o oră şi 12 minute.

”Simo” s-a arătat foarte fericită după calificarea în turul 2 de la Dubai, acolo unde a mai câştigat trofeul de două ori, de-a lungul carierei.

Este o bucurie să fiu din nou aici. Am amintiri foarte frumoase la Dubai, am câştigat de două ori trofeul şi este o plăcere să joc din nou în faţa voastră. Vă mulţumesc foarte mult!

Reclamă 4 / 0/3

Sunt fericită că sunt din nou aici. Am fost încrezătoare în meciul de astăzi şi m-am descurcat în momentele importante. Ştiam că Alison este o adversară complicată şi ştiam că trebuie să fiu foarte concentrată.

Este încă primul meci. Îmi place libertatea (n.r. – întrebată de antrenor), mă bucur de ea, şi vreau să fiu concentrată pe obiectivul meu”, spus campioana noastră.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Gabriela Ruse a pierdut încă din primul tur la turneul din Antalya
Tenis • 27 mart., 18:32
Gabriela Ruse a pierdut încă din primul tur la turneul din Antalya. Premiul de consolare primit de româncă
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024