Închide meniul

Simona Halep, în pericol! Scenariu de coșmar pentru româncă. Cum poate ieși din top 10 WTA. Clasamentul actualizat, după turneul de la Madrid

Alexandru Ivan Publicat: 9 mai 2021, 9:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

Simona Halep, în pericol! Scenariu de coșmar pentru româncă. Cum poate ieși din top 10 WTA. Clasamentul actualizat, după turneul de la Madrid

profimediaimages

Cum va arăta clasamentul WTA

  • Cum va arată clasamentul WTA după turneul de la Madrid
  • Care este situația Simonei Halep

Simona Halep s-a oprit în turul 3 la Madrid, fiind eliminată de Elise Mertens. Românca pierde astfel 530 de puncte WTA și, la noua actualizare, va rămâne cu un total de 6.520.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep pierde puncte după turneul de la Madrid

Câștigătoare la Madrid a fost Aryna Sabalenka, bielorusa care a învins-o recent și pe Simona Halep, în semifinalele de la Stuttgart. Sabalenka s-a impus în ultimul act împotriva lui Ashleigh Barty și va urca trei poziții în clasamentul WTA.

Astfel, jucătoarea din Belarus va ocupa, începând de luni, locul 4. Sabalenka va avea 6.195 de puncte, doar 325 mai puține decât Simona Halep.

Reclamă

S-a mărit diferența și față de Barty și Osaka. Simona Halep are aproape 5.500 de puncte mai puține decât liderul mondial, Ashleigh Barty, și un hadicap de peste 1.000 de puncte față de Naomi Osaka, numărul 2 WTA. 

Cum poate ieși Simona Halep din top 10 WTA

Simona Halep n-a câștigat niciun turneu, până acum, în 2021. Mai sunt doar două competiții pe suprafața ei favorită: Roma și Roland Garros. 

Reclamă

După Grand Slam-ul parizian, urmează sezonul de iarbă. Halep are de apărat 2.000 de puncte la Wimbledon. Un parcurs slab ar putea să o scoată din top 10 WTA, în funcție și de performanțele rivalelor din clasament.

Simona Halep este deținătoarea trofeului la Wimbledon, după ce a învins-o în finala din 2019 pe Serena Williams. Anul trecut, turneul din Regat a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. 

Cum va arăta clasamentul WTA după turneul de la Madrid

Simona Halep a început 2021 pe locul 2 WTA, dar românca a fost depășită de Naomi Osaka după Australian Open. Atunci, Halep a fost eliminată în "sferturi" de Serena Williams, în timp ce Osaka a pus mâna pe marele premiu. 

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:50 CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibund asupra titlului din Liga 1. Echipele de start 20:36 FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, Dinamo a urcat pe loc de baraj! Cum arată acum clasamentul în play-out 20:00 Dinamo – Poli Iaşi 1-0. Ahmed Bani, salvatorul „câinilor” în minutul 90+3! Dinamo a urcat pe locul 7 în play-out! 19:57 Primele informaţii despre starea lui Luca Mihai, jucătorul lui Poli Iaşi care a ieşit cu masca de oxigen pe faţă de pe teren! 19:51 FotoBayer Leverkusen a câştigat Bundesliga pentru prima oară în istorie! Fanii au invadat terenul înainte de fluierul final 19:46 Stefanos Tsitsipas a câştigat turneul de la Monte Carlo! Grecul, alături de Ilie Năstase într-un top select 19:38 VideoMicuţii fani ai lui Dinamo, susţinere superbă pentru „câini” şi cu Poli Iaşi! Cum încearcă să salveze echipa de la retrogradare! 19:24 A ieşit cu masca de oxigen de pe teren, dar Ovidiu Haţegan a dat doar galben! Tony Da Silva le-a arătat obrazul arbitrilor 19:00 UPDATEMomente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Un jucător al „Ciocănarilor” s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos cu targa! 18:41 Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: "A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea"
Extra • 13 apr., 22:51
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea”
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep
Tenis • 13 apr., 18:22
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep! Mesaj superb pentru „Simo”: „Abia aștept să o văd la Madrid sau Roland Garros”
"Mai iei suplimente?" Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani
WTA • 13 apr., 11:50
„Mai iei suplimente?” Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani
Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update - 12 aprilie
Antena Sport Update • 12 apr., 17:31
Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 aprilie
Ilie Năstase a anunţat de ce au apărut problemele fizice pentru Simona Halep
Tenis • 12 apr., 9:14
Ilie Năstase a anunţat de ce au apărut problemele fizice pentru Simona Halep. Simo s-a retras de la Oeiras Ladies Open