Închide meniul

Simona Halep îşi pregăteşte revenirea în forţă: „O să fie şi mai puternică!” Anunţ de ultimă oră al antrenorului: „Cred că va juca la Wimbledon!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 mai 2021, 16:39

Simona Halep îşi pregăteşte revenirea în forţă: „O să fie şi mai puternică! Anunţ de ultimă oră al antrenorului: „Cred că va juca la Wimbledon!

Zuma Press / Rob Prange via Hepta

Simona Halep a câștigat turneul de la WImbledon, după o finală cu Serena Williams

Simona Halep îşi pregăteşte revenirea în forţă. După ce s-a accidentat la gambă, sportiva noastră lucrează zi de zi pentru a reveni pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep îşi pregăteşte revenirea în forţă: „Încă are un cuvânt de spus!”

Simona a renunţat la Roland Garros din cauza problemelor medicale. Dar Daniel Dobre, antrenorul lui Halep, anunţă că sunt şanse mari ca Simona să fie prezentă la Wimbledon, unde este deţinătoarea trofeului. De asemenea, Simo poate reprezenta România la Jocurile Olimpice, unde vrea să câştige o medalie.

„Știu că lucrează foarte mult la revenire, a fost în Germania și a făcut niște infiltrații, acum lucrează pe partea de fizioterapie zilnic. Cred că acordă 3-4 ore pe zi revenirii. O văd bine din punct de vedere mental, din cele câteva discuții. O să revină mai puternică pentru că încă are un cuvânt de spus și dorește să atingă anumite obiective.

(n.r. Sunt în pericol Jocurile Olimpice?) Nu cred. Eu cred că Wimbledon-ul îl va juca, dar şi turneele dinainte. Simona este din punct de vedere al talentului foarte sus și are nevoie doar de câteva zile că să își intre (n.r. în ritm). Partea cealaltă, vizavi de intrarea mentală în competiție, nu cred că va fi grea, pentru că are experiența necesară, știe ce înseamnă să te motivezi, știe ce înseamnă să abordezi un turneu mare. Eu o s-o văd bine, pentru că va veni cu o poftă incredibilă, poftă de a juca în primul rând tenis”, a declarat Daniel Dobre.

AFP7 / Rob Prange via Hepta

 

Reclamă

În 2021, cea mai bună performanţă a Simonei a venit la Stuttgart, unde a atins semifinalele, fiind învinsă de Aryna Sabalenka, cu 3-6, 2-6. De asemenea, ea a prins sferturile de finală la Australian Open şi Gippsland Trophy.

Citește și:

Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul pentru Turneul Campioanelor

Simona Halep, cădere în clasamentul pentru Turneul Campioanelor. După accidentarea de la Roma, Simona a ajuns până pe locul 21 în ierarhia Race to Shenzhen.

Simona Halep a participat la doar 6 turnee, abandonând la două dintre ele, la Miami şi la Roma. În total, Halep a strâns 901 de puncte în cursa către Shenzhen, în situaţia în care locul 8, ocupat de Veronika Kudermetova are 1522.

Reclamă 4 / 0/3

Diferenţa nu este una usturătoare, dar rămâne de văzut cum îşi va reveni dubla câştigătoare de Grand Slam după ruptura suferită. Deocamdată, ea a anunţat că nu va participa la Roland Garros.

Simona nu a ratat niciodată calificarea la Turneul Campioanelor, din 2014 până în prezent. La chiar prima apariţie, ea a reuşit şi cea mai mare performanţă, finala cu Serena Williams. După ce a distrus-o în faza grupelor, cu 6-0, 6-2, Simo a pierdut în ultimul act, 3-6, 0-6.

Simona Halep la Roland Garros 2020
profimediaimages

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și