Închide meniul

Simona Halep, lăudată de o rivală. Cum și-a construit jucătoarea perfectă. ”Aș lua asta de la Simona”

Antena Sport Publicat: 10 mai 2020, 16:14

Simona Halep, lăudată de o rivală. Cum și-a construit jucătoarea perfectă. ”Aș lua asta de la Simona”

AFP7 / Rob Prange via hepta

Simona Halep, lăudată de o rivală. Cum și-a construit jucătoarea perfectă. ”Aș lua asta de la Simona”

  • O rivală din circuit o apreciază pe Halep
  • Sportiva a încercat să construiască jucătoarea perfectă de tenis
  • Halep crede că tenisul nu se va relua până în septembrie

Cornet o apreciază pe Simona și a dezvăluit că ar prelua de la constănțeancă pregătirea fizică. Totodată, sportiva din Franța ar mai lua din calitățile Serenei Williams și lui Ashleigh Barty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”O jucătoare perfectă de tenis? Eu am spirit de luptă destul de bun. Apoi, aș lua pregătirea fizică a Simonei Halep, dar și serviciul Serenei Williams. Totodată, aș împrumuta forehand-ul lui Barty, dar și jocul la fileu al Petrei Martic”, a spus Cornet, pentru Essentially Sports.

Simona Halep crede că nu se va relua tenisul până în septembrie

Simona Halep le-a spus italienilor cât de greu îi este fără să joace tenis în această perioada. Marea noastră campioană consideră că situația actuală este una dramatică.

Reclamă

“Pentru mine, dacă voi avea șansa să joc din nou în septembrie și să particip la un turneu de Grand Slam va fi aceeași bucurie ca și cum aș cuceri un trofeu!

Cel mai greu de îndurat este această incertitudine. E ciudat să nu știi dacă se vor mai disputa turnee din nou. Și unde, pe ce suprafață, în ce țară? Nu putem planifica nimic”, a spus Simona Halep în presa din Italia.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:36 FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, Dinamo a urcat pe loc de baraj! Cum arată acum clasamentul în play-out 20:00 Dinamo – Poli Iaşi 1-0. Ahmed Bani, salvatorul „câinilor” în minutul 90+3! Dinamo a urcat pe locul 7 în play-out! 19:57 Primele informaţii despre starea lui Luca Mihai, jucătorul lui Poli Iaşi care a ieşit cu masca de oxigen pe faţă de pe teren! 19:51 FotoBayer Leverkusen a câştigat Bundesliga pentru prima oară în istorie! Fanii au invadat terenul înainte de fluierul final 19:46 Stefanos Tsitsipas a câştigat turneul de la Monte Carlo! Grecul, alături de Ilie Năstase într-un top select 19:38 VideoMicuţii fani ai lui Dinamo, susţinere superbă pentru „câini” şi cu Poli Iaşi! Cum încearcă să salveze echipa de la retrogradare! 19:24 A ieşit cu masca de oxigen de pe teren, dar Ovidiu Haţegan a dat doar galben! Tony Da Silva le-a arătat obrazul arbitrilor 19:00 UPDATEMomente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Un jucător al „Ciocănarilor” s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos cu targa! 18:41 Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă 18:15 Liverpool – Crystal Palace 0-1! „Cormoranii”, un nou pas greşit în lupta la titlu! Ratări colosale în meciul de pe Anfield Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep are emoţii în privinţa participării la Roland Garros: "Francezii sunt naţionalişti". Mesajul transmis de româncă
Roland Garros • 11 apr., 22:10
Simona Halep are emoţii în privinţa participării la Roland Garros: „Francezii sunt naţionalişti”. Mesajul transmis de româncă
Anunţ surprinzător făcut în Marca despre Simona Halep
WTA • 8 apr., 13:42
Anunţ surprinzător făcut în Marca despre Simona Halep: „După 690 de zile!”. Decizia luată alături de Carlos Martinez
Oficialii WTA iau în calcul schimbarea regulamentului, după cazul Simonei Halep
Tenis • 20 mart., 22:59
Oficialii WTA iau în calcul schimbarea regulamentului, după cazul Simonei Halep. Pot apărea „clasamentele speciale”
Ce se întâmplă cu poziția Simonei Halep din clasamentul WTA
Tenis • 16 mart., 16:45
Ce se întâmplă cu poziția Simonei Halep din clasamentul WTA. Oficialii au făcut anunțul care îi dă speranțe româncei
Sorana Cîrstea, aroganță de 20.000 de dolari
Tenis • 3 feb., 12:34
FOTO
Sorana Cîrstea, aroganță de 20.000 de dolari! Postarea de pe rețelele de socializare care i-a dat pe spate pe fani: „Perfectă!”