Închide meniul

Simona Halep le-a dezvăluit portughezilor de ce a acceptat să joace la WTA Oeiras: „Asta îmi doresc!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 aprilie 2024, 10:09 / Actualizat: 9 aprilie 2024, 14:34

Reclamă
Simona Halep le-a dezvăluit portughezilor de ce a acceptat să joace la WTA Oeiras: „Asta îmi doresc!

Simona Halep le-a dezvăluit portughezilor de ce a acceptat să joace la WTA Oeiras

Simona Halep, la o conferinţă de presă / Profimediaimages

Simona Halep le-a dezvăluit portughezilor de ce a acceptat wild-card-ul primit de la turneul WTA Oeiras, dotat cu premii totale în valoare de 164.000 de dolari. „Simo” a ţinut să precizeze că îşi doreşte să joace cât mai multe turnee după ce a scăpat de suspendare şi a primit acceptul de a reveni pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii de la Marca anunţaseră, în timpul zilei de luni, că românca de 32 de ani va merge la turneul WTA 125 de la Oeiras. Asta după ce refuzase să joace la Rouen, în aceeaşi perioadă, 15-21 aprilie.

Simona Halep le-a dezvăluit portughezilor de ce a acceptat să joace la WTA Oeiras

Halep le-a mulţumit organizatorilor competiţiei de la Oeiras pentru wild-card şi asigură că este nerăbdătoare să ajungă în Portugalia.

Sunt foarte încântată să adaug încă un turneu în calendarul meu. La revenirea în circuitul WTA, îmi doresc să joc cât mai multe meciuri posibil și faptul că am acceptat acest wild-card îmi dă posibilitatea să fac acest lucru în fața publicului din Portugalia. Vreau să le mulțumesc organizatorilor că m-au invitat și abia aștept să fiu acolo”, a fost reacția Simonei Halep, potrivit bolamarela.pt.

Kristina Mladenovic (56 WTA), Camila Osorio (63 WTA), Viktorija Golubic (78 WTA) și Bernarda Pera (82 WTA) sunt cele mai bine clasate sportive din circuit care vor participa la turneul din Portugalia.

Reclamă

Celelalte wild-card-uri au ajuns la Francisca Jorge şi Matilde Jorge, susţine cunoscutul jurnalist Jose Mergado. Astfel, Simo a ales o competiţie unde poate juca mai mult în vederea turneelor mari ce o aşteaptă, primul pe listă fiind WTA Madrid.

Competiţia a apărut în calendarul WTA în 2021, atunci când Polona Hercog se impunea în finală, după abandonul Clarei Burel. Elisabetta Cocciaretto a câştigat în 2022, după un ultim act cu Viktoriya Tomova, 7-6, 2-6, 7-5. Anul trecut, Danka Kovinic o bătea în ultimul act pe Rebeka Masarova, 6-2, 6-2.

Simona Halep a coborât în clasamentul WTA. Sorana Cîrstea e pe 29

Simona Halep a coborât în clasamentul WTA. Sorana Cîrstea este în continuare jucătoarea din România clasată cel mai bine în ierarhia WTA, conform clasamentului dat publicităţii luni. Cîrstea se menţione pe locul 29, cu 1748 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, revenită recent în circuit după o suspendare îndelungată, a coborât un loc şi este pe 1144, cu 10 puncte. Ea are şansa să mai obţină puncte la Madrid Open, turneu de categorie WTA 1000, pentru care a primit wild card. Competiţia este programată în perioada 23 aprilie – 5 mai.

În clasamentul WTA de luni, a doua româncă este Ana Bogdan, care a urcat două poziţii şi este pe locul 64, cu 1054 puncte. Jaqueline Cristian a înregistrat o urcare de opt locuri şi este pe 75, cu 950 de puncte. Cristian a ajuns săptămâna trecută până în sferturi la Charleston.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și