Închide meniul

Simona Halep și-a aflat adversara din turul 2 al turneului de la Linz. Are o revanșă de luat! Sorana Cîrstea s-a accidentat și a fost înlocuită cu o altă româncă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 noiembrie 2021, 21:57

Simona Halep și-a aflat adversara din turul 2 al turneului de la Linz. Are o revanșă de luat! Sorana Cîrstea s-a accidentat și a fost înlocuită cu o altă româncă

Simona Halep o va avea din nou adversară pe Aliaksandra Sasnovich

Profimediaimages

  • Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich, în turneul de la Linz
  • Sorana Cîrstea s-a accidentat și nu mai joacă în Austria

Halep are șansa de a-și lua revanșa pentru eșecul suferit în fața lui Sasnovich la Indian Wells. A cedat atunci în două seturi, scor 5-7, 4-6, în turul trei al competiției din Statele Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich, în turul 2 de la Linz

Ajunsă pe poziția a 22-a WTA, Halep are și amintiri plăcute din confruntările cu Aliaksandra. A mai jucat cu ea și la Wimbledon, în 2019, și s-a impus cu 6-4, 7-5.

Sasnovich a avut viață grea în manșa inaugurală a turneului din Austria. A avut-o adversară pe Fiona Ferro (105 WTA) și i-au trebuit aproape două ore pentru a obține calificarea. Sportiva din Belarus și-a adjudecat cu 6-2 primul set, dar Ferro a trimis meciul în „decisiv”. În cele din urmă, Aliaksandra a triumfat cu 6-2, 3-6 și 6-2.

Reclamă

Este un turneu extraordinar, condițiile sunt foarte bune, iar oamenii sunt drăguți. Am vrut să mai joc în câteva meciuri, să particip la acest turneu frumos.

Îi iubesc pe fani, mi-au transmis o energie pozitivă de fiecare dată. Au fost alături de mine chiar și când am pierdut. Vreau să le mulțumesc și aștept să-i văd la meciuri!”, a spus Simona Halep înainte de a lua startul la Linz, ultimul turneu pe care în care va evolua în 2021.

Reclamă
Citește și:

Sorana Cîrstea s-a accidentat și a fost înlocuită pe tabloul principal

Organizatorii turneului de la Linz au anunţat, duminică seară, că Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, s-a retras din competiţie, din cauza unei accidentări la un picior.

În locul lui Cîrstea, pe tabloul principal a ajuns în calitate de lucky loser Jaqueline Cristian (104 WTA).

Reclamă 4 / 0/3

Cristian va juca luni în compania rusoaicei cu Kamilla Rahimova, locul 120 WTA.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep