Închide meniul

Simona Halep – Magdalena Frech 6-2, 6-0. Victorie categorică pentru Simona. Românca s-a calificat în semifinalele turneului de la Praga

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 august 2020, 12:56

Simona Halep – Magdalena Frech 6-2, 6-0. Victorie categorică pentru Simona. Românca s-a calificat în semifinalele turneului de la Praga

AFP7 / Rob Prange via Hepta

Simona Halep - Magdalena Frech LIVE TEXT, la Praga

Pentru campioana de la Wimbledon a fost primul succes obţinut în Cehia în care nu a pierdut niciun set. În tururile precedente le-a eliminat în "decisiv" pe Polona Hercog şi Barbora Krejcikova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 16:50: Halep – Frech 6-2, 6-0! Victorie pentru Simona Halep şi calificare în semifinalele turneului de la Praga.

Update 16:50: Halep – Frech 6-2, 5-0! Break la 0 pentru Simona, care serveşte pentru câştigarea meciului!

Update 16:47: Halep – Frech 6-2, 4-0! Simona este de neoprit şi se apropie de îndeplinirea obiectivului. 

Update 16:43: Halep – Frech 6-2, 3-0! Un nou game câştigat de româncă pe serviciul adversarei. Halep pare a fi pe tot terenul şi nu îi dă nicio şansă polonezei!

Reclamă

Update 16:40: Halep – Frech 6-2, 2-0! Simona îşi face şi serviciul şi domină copios meciul.

Update 16:35: Halep – Frech 6-2, 1-0! A doua jucătoare a lumii a început cu break setul secund.

Update 16:30: Halep – Frech 6-2! Simona Halep şi-a trecut în cont primul set. Este la un pas de prezenţa în semifinale.

Reclamă 4 / 0/3

Update 16:24: Halep – Frech 5-2! Sportiva din Polonia a reuşit să salveze trei mingi de set şi şi-a făcut cu mari emoţii serviciul. 

Update 16:17: Halep – Frech 5-1! Românca domină autoritar confruntarea.

Update 16:12: Halep – Frech 4-1! Un nou break reuşit de Simona, care se desprinde la conducerea jocului. 

Update 16:05: Halep – Frech 3-1!  Simona îşi face fără mari probleme serviciul.

Update 16:01: Halep – Frech 2-1! Al treilea break consecutiv al meciului.

Update 15:58: Halep – Frech 1-1! Frech egalează rapid, după un game slab al Simonei.

Update 15:55: Halep – Frech 1-0! Simona începe meciul cu un break. 

Reclamă

Update 15:48: Cele două jucătoare au ieșit la încălzire.

Aceasta este prima întâlnire directă dintre Simona și Magdalena, ocupanta locului 174 WTA. Sportiva de 22 de ani și-a trecut în palmares 4 titluri ITF.

Cea mai bună performanță a polonezei la un turneu de Grand Slam a venit la Australian Open și la US Open, acolo unde a atins primul tur. Cea mai bună clasare a fost în 2018, 115 WTA. 

Simona Halep – Magdalena Frech LIVE TEXT | Mici probleme fizice pentru Simona

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Praga. Halep a învins-o în optimi pe Barbora Krejcikova, scor 3-6, 7-5, 6-2. La final, ea a acuzat mici probleme fizice.

"Am încercat să mă opresc din a rata şi mă bucur că am găsit ritmul pe final. Da, încă nu simt foarte bine serviciul, dar continui să mă acomodez şi aştept jocul următor pentru a juca mai bine decât astăzi. Am simţit muşchiul la umăr foarte contractat", a spus Simona Halep imediat după meci. 

Simona Halep – Magdalena Frech LIVE TEXT | Darren Cahill, alături de Simona Halep, de la distanță

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, care nu se află alături de marea noastră campioană la Praga, s-a arătat mulţumit de atitudinea pe care a avut-o eleva sa.

"Bine ai revenit, Simo. Ultimul meci jucat a fost pe 22 februarie. A fost 7-6 în setul decisiv. 6 luni mai târziu și lupți cu aceeași ardoare. A fost un efort grozav din partea ta și a lui Arti (n.r. antrenorul Artemon Apostu)”, a fost mesajul postat de Darren Cahill.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și