Închide meniul

Simona Halep mai are de aşteptat, până la primul meci! WTA România a anunţat când ar putea reveni „Simo”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 martie 2024, 22:23

Simona Halep mai are de aşteptat, până la primul meci! WTA România a anunţat când ar putea reveni „Simo

Simona Halep mai are de aşteptat, până la primul meci

Simona Halep, în timpul unui meci / Profimediaimages

Simona Halep mai are aşteptat, până la primul meci oficial, deşi a scăpat de suspendare. WTA România a făcut anunţul şi a dezvăluit că românca nu va putea participa la turneul de la Miami, programat în perioada 19-31 martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a primit un verdict favorabil de la TAS. Fostului lider mondial i-a fost redusă suspendarea, de la patru ani, la nouă luni, şi va putea reveni pe terenul de tenis.

Simona Halep mai are de aşteptat, până la primul meci

Conform WTA România, Simona Halep nu va putea participa la turneul de 1000 de puncte WTA de la Miami, primul turneu la care ar fi fost eligibilă. Românca ar fi putut primi un wildcard, însă organizatorii le-au acordat deja.

Sursa menţionată mai sus notează faptul că Simona Halep ar putea juca în barajul de calificare pentru Billie Jen King Cup. Aceasta ar putea face parte din echipa României pentru duelul din deplasare cu Ucraina, duel care se va desfăşura în perioada 12-13 aprilie.

Acest fapt ar aduce şi un avantaj pentru Simona Halep. Dacă va alege să facă parte din echipa României, la duelul din Billie Jean King Cup, acest fapt ar face-o eligibilă pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Paris, din vară.

Reclamă

Dacă România ar învinge Ucraina s-ar califica în premieră în Billie Jean King Cup Finals, acolo unde ajung doar 12 echipe. Opt dintre ele vor prinde un bilet în urma meciurilor din calificări, iar alte patru, Canada, Franţa, Spania şi Cehia, sunt deja calificate.

În cazul în care nu va juca în duelul cu Ucraina, Simona Halep ar putea lua startul în turneul de la Charlestone, care va începe pe 1 aprilie, sau în cel de la Stuttgart, programat între 15 şi 21 aprilie.

Reacţia imediată din partea ITIA, după ce Simona Halep a câştigat procesul de dopaj

Reacţia celor de la ITIA, după ce Simona Halep a câştigat procesul de dopaj, nu a întârziat să apară. Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului a indicat, într-un comunicat postat pe site-ul său, că „aşteaptă decizia motivată completă” după ce TAS i-a redus suspendarea româncei.

Reclamă 4 / 0/3

ITIA a afirmat că ia act de decizia de marţi a Tribunalului de Arbitraj Sportiv în cazul jucătoarei române Simona Halep.

Directorul executiv al ITIA, Karen Moorhouse, a declarat: „Un element esenţial al procesului antidoping este capacitatea unui jucător de a face apel, iar ITIA respectă atât dreptul lor de a face acest lucru, cât şi rezultatul.”

ITIA aşteaptă decizia motivată completă şi o va analiza amănunţit în timp util”, a adăugat Karen Moorhouse.

Decizia de marţi vine sub forma unei „sentinţe executorii” sumare, decizia completă scrisă a juriului TAS urmând a fi publicată la o dată ulterioară.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB Vezi toate știrile
Citește și