Închide meniul

Simona Halep, mesaj emoţionant pentru Darren Cahill: „Susţinerea lui a fost senzaţională. Nu a fost doar un antrenor”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 21 martie 2024, 11:43

Simona Halep, mesaj emoţionant pentru Darren Cahill: „Susţinerea lui a fost senzaţională. Nu a fost doar un antrenor

Simona Halep, mesaj emoţionant pentru Darren Cahill: "Susţinerea lui a fost senzaţională. Nu a fost doar un antrenor"

Darren Cahill şi Simona Halep / Profimedia

Simona Halep a avut un mesaj emoţionant pentru Darren Cahill, după revenirea în circuitul WTA. Românca s-a întors pe terenul de tenis după un an şi jumătate. Chiar dacă a pierdut în primul tur de la Miami Open cu Paula Badosa, prestaţia româncei îi dă mare încredere pe viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep a avut parte de o susţinere importantă în toată această perioadă, iar printre ce mai importanţi oameni care au fost alături de ea se numără Darren Cahill, fostul ei antrenor.

Simona Halep, mesaj emoţionant pentru Darren Cahill: „Bineînțeles că și după tenis vom fi prieteni”

Australianul, care în prezent este antrenorul lui Jannik Sinner, a fost alături de Simona Halep şi la antrenamentele de la Miami, dar şi la meciul din primul tur. După meciul cu Paula Badosa, Simona Halep i-a transmis un mesaj superb celui mai important antrenor din cariera ei:

„Darren este un om deosebit și nu a fost doar un antrenor. Îmi este și un prieten. S-a și văzut. Susținerea lui necondiționată a fost senzațională.

Vreau să îi mulțumesc pe această cale că a fost alături de mine. M-a susținut public, dar și în privat. Bineînțeles că a venit și la meci.

Reclamă

Este un om deosebit și mă bucur tare mult că după toată cariera am putut să am un am așa om alături de mine. Bineînțeles că și după tenis vom fi prieteni”, a declarat Simona Halep, potrivit digisport.ro.

Simona Halep, sfat pentru jucătoarele din circuit după ce a fost suspendată pentru dopaj

Simona Halep a venit cu un sfat pentru jucătoarele din circuit după ce a fost suspendată pentru dopaj de ITIA. Simo a scăpat de pedeapsa de 4 ani şi a revenit deja în circuit, fiind învinsă de Paula Badosa, în primul tur de la Miami.

Halep a vorbit deschis despre perioada în care a fost suspendată şi le-a dat şi un sfat preţios colegelor din circuit: să aibă grijă ce consumă.

Reclamă 4 / 0/3

„Mereu am susţinut un sport curat, am spus-o clar şi tare, trebuie să fie atenţi la tot ce mănâncă, ce fac, uneori se poate întâmpla ceva neaşteptat, este un stres, dar trebuie să credem că ceea ce mi s-a întâmplat mie nu li se va întâmpla şi lor.

A fost teribil pentru mine, a fost stresant din punct de vedere psihic, sfatul meu este să verifice tot ce iau şi să fie atenţi la orice, este greu să dau un sfat, nu vreau să treacă nimeni prin ce am trecut eu.

Păriniţii mei mi-au spus că adevărul învinge întotdeauna şi mereu am crezut asta. Am ştiut că sunt curată, că nu am făcut nimic rău şi am crezut că este imposibil să fiu suspendată patru ani pentru ceva ce nu am făcut. Momentul cel mai greu a fost când am auzit că am fost suspendată patru ani pentru ceva ce nu am făcut, a fost greu de gestionat, decizia m-a distrus puţin”, a spus Halep, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și